Repere

249

La Hotel Alpin, conferința Meat.Milk 2020 se va desfășura ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Așa cum am anunțat, expo-conferința internațională Meat.Milk se va desfășura în zilele de 5 și 6 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Realități și perspective ale sectoarelor de carne și lapte ale României”.

Condițiile de desfășurare vor respecta cu strictețe toate normele și recomandările de prevenție sanitară stabilite de Consiliul Național pentru Sigurații de Urgență. Mai mult decât atât, administratorii Hotelului Alpin dau toate asigurările că au luat cele mai drastice măsuri de prevenție sanitară, cu atât mai mult cu cât, la finalul acestui an, resortul dorește să fie declarat drept ”Cel mai sigur Hotel din România”.

Pentru deplina siguranță, toate camerele sunt NEBULIZATE cu aparate speciale, dupa pleacrea fiecarui client. Camerele sunt dezinfectate în permanență cu substante speciale. La curățenie și pentru toate suprafețele, sunt folosite lavete UNICE (dupa fiecare client lavetele sunt aruncate). Camerele sunt foarte sigure din toate punctele de vedere, iar, acum, hotelul este renovat integral, nu mai există camera nerenovate!

După cum am anunțat în știrile anterioare, masa se va lua in restaurantul Forest sau pe terasa. Restaurantul Forest a fost transformat in terasa, toate geamurile fiind eliminate. Însă, noua terasă este prevăzută cu sisteme de încălzire în spațiu semi-deschis.

In restaurantul Forest, sunt mesele distantate conform legii, ba chiar mai mult. Au lasat distanta de 2 m intre scaune, nu intre mese asa cum zice legea!

Toata lumea merge in hotel cu masca, iar toti angajatii se protejeaza! Pentru a realiza mai bine încrederea de care se bucură hotelul în această perioadă, responsabilii de la Alpin afirmă că, în fiecare week-end, sunt peste 600 de persoane cazate, care se bucură de serviciile pe care le primesc.

Vă reamintim principalele condiții de organizare:

-În sala de ședințe va avea acces strict numărul de persoane admis de Comitetul Național pentru Situații de Urgență: Speaker-i, asistență, moderator, regie și operatori tv (50 de persoane). Amplasarea acestora va fi efectuată cu respectarea distanțării sociale. Accesul speaker-ilor în sală va fi succesiv.

-Restul participanților vor putea urmări desfășurarea evenimentului pe monitoarele amplasate pe terasele exitinse ale hotelului sau pot participa la meeting-uri private, de business.

–Reprezentanții autorităților (MADR, ANSVSA, ANPC, APIA), care deja au confirmat participarea, își vor susține comunicările, vor răspunde întrebărilor, iar apoi vor părăsi sala de ședință. Dezbaterile fiecărei secțiuni vor fi, de asemenea, transmise live, integral.

-Întrebările vor putea fi puse din sală dar ele pot fi transmise și on-line, către moderator, în timpul fiecărei comunicări în parte.

-După fiecare două ore, sala de ședințe va fi dezinfectată și aerisită, lucrările urmând să fie reluate după o pauză de cca 30 de minute.

-Secțiunea Expo va fi amenajată, ca de obicei, în spațiul eliberat al restaurantului de lângă recepția hotelului și nu va avea decât cel mult 20 de standuri. La fiecare stand nu va fi admisă decât prezența unei singure persoane pentru fiecare companie! Vizitarea standurilor va putea fi efectuată numai în grupuri mici, respectându-se distanțarea socială.

-Pentru a compensa absența vizitatorilor la standuri, în după-amiezele de 5 și 6 octombrie, fiecare expozant își va prezenta produsele și serviciile în interviuri televizate live, de câte 10-15 minute. În acest fel, se va asigura o vizibilitate deosebită fiecărei companii în parte. În plus, fiecare interviu televizat va fi menținut pe site-urile Meat.Milk, infoFERMA, infoALIMENT. Ulterior evenimentului, interviurile vor fi distribuite companiilor, pentru a le utiliza în propriul beneficiu.

-Mesele participanților vor fi asigurate pe terasele hotelului sau în camere, potrivit normelor în vigoare și conform posibilităților hotelului.

-Cina festivă va avea loc. Gala Premiilor Meat.Milk se va desfășura în formulă restrânsă și va fi televizată în direct, pe canalele media amintite mai sus.

Normele de siguranță stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență vor fi obligatorii (măști de protecție, dezinfectanți, mănuși etc)

Participanții la eveniment vor fi ținuți la curent cu eventualele modficări de program, precum și cu fiecare detaliu de organizare în parte.

Înscrieri și informații suplimentare pe [email protected], www.meat-milk.ro/conferinta, www.infoferma.ro, www.infoaliment.ro, precum și pe paginile de Facebook ale revistelor Meat.Milk, infoFERMA și infoALIMENT Magazin.

ÎNSCRIEȚI-VĂ, PARTICIPAȚI LA

EXPO-CONFERINȚA MEAT.MILK 2020!

SĂ RECONSTRUIM ROMÂNIA ÎMPREUNĂ!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2