Stiri

217

La Frankfurt a început IFFA 2022, Meat.Milk e acolo pentru dumneavoastră

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Sâmbătă, 14 mai, în uriașul spațiu expozițional de la MesseFrankfurt, care în timp ce activitatea expozițională a fost oprită din cauza crizei sanitare a fost extins și modernizat în așa fel încât, pe de o parte, arată a SF, iar pe de altă parte ne determină să ne rușinăm de jegul de la amărâtul Romexpo, s-a deschis cel mai mare târg din lume dedicat tehnologiilor din sectorul cărnii.

La eveniment participă 860 de companii din 44 de țări. Dintre expozanți, aproapee 60 % sunt sosiți din afara Germaniei, Elveția, Spania, Austria, Olanda, Italia și Polonia fiind masiv reprezentate în uriașe standuri naționale.

La festivitatea de deschidere au fost prezenți Michael Boddenberg, Secretar de Stat și City Councillor Stephanie Wüst, precum și Bettina Stark-Watzinger-Ministrul Federal al Educației, ca semn direct al importanței pe care Germania o acordă dezvoltării învățământului de specialitate și al legăturii științei cu industria.

Amintind că această primă zi a avut ca punct central o prezentare a sectorului de carne din Orientul Îndepărtat, în secțiunea Meat Pro Asia, iată care sunt principalele secțiuni:

-Automatizare

-Sustenabilitate

-Digitalizare

-Siguranță alimentară

-Tendințe

-Individualizare

-Produse alternative.

Tot în zia de 14 mai s-a dat startul tradiționalului concurs al măcelarilor germani, concurs care își va desemna câștigătorii în ultima zi a târgului, adică pe data de 17 mai.

Sunbliniind că în acest an MesseFrankfurt sărbătorește 100 de ani de activitate, să menționăm și faptul că România nu are stand, la acest uriaș târg de profil neparticipând companii autohtone, ci doar firme străine care au operațiuni în România. Vom reveni cu detalii. (Ilie Stoian-Corespondență de la Frankfurt)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2