Tehnologii

660

Kosarom își extinde rețeaua de magazine și inovează adoptând un concept nou de magazin

autor

MeetMilk.ro

distribuie

KOSAROM extinde rețeaua de magazine proprii prin locații de tip Fine Store, precum și primul magazin cu un concept gastronomic nou, Meat your Match, o experiență unică de achiziționare și preparare a cărnii preferate.

Gustul tău, regulile tale!

Kosarom România, unul dintre cei mai apreciați producători de carne din zona Moldovei, a lansat recent noul concept gastronomic prin care aduce o experiență cu totul nouă pentru clienți, oferindu- le posibilitatea de a cumpăra preparate din meniul locației ce sunt realizate cu produsele din vitrinele magazinului, dar și de a-și alege carnea preferată direct din vitrină, urmând ca aceasta să fie preparată în mod personalizat de către personalul specializat din locație.

Sub deviza Gustul tău, regulile tale!, clienții Kosarom vor avea prilejul de a explora vitrinele magazinului pline de carne proaspătă și de a selecta exact ceea ce își doresc să deguste. De la tăieturi și până la condimente, toată gama de produse este disponibilă pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărui client.

Locația se afla în magazinul Fine Store din Family Market Bucium, Iași și reuneste oameni din comunitatea Kosarom, dar și producători locali și producători artizanali din comunitatea ieșeană. KOSAROM extinde rețeaua de magazine proprii prin locații de tip Fine Store, precum și primul magazincu un concept gastronomic nou, Meat your Match, o experiență unică de achiziționare și preparare ab cărnii preferate.

Locația reprezintă o oportunitate unică pentru cei care îi pășesc pragul, de a-și găsi și de a alege carnea preferată dar și de a o transforma într-un preparat personalizat, astfel încât fiecare persoană să găsească match-ul perfect pentru poftele lor culinare.

Scopul principal al locației este de a oferi clienților o experiență unică, în care aceștia pot interacționa direct cu produsele Kosarom și personalul de aici. Echipa Kosarom aduce clienții mai aproape de povestea brandului și modul în care poți pregăti cu succes un preparat din carne.

În plus, poți fi surprins de o degustare de vinuri ori brânzeturi sau pâine cu maia sălbatică ori diverse alte experiențe plăcute care aduc un plus de rafinament și completează perfect experiența gastronomică.

Așa poți afla cum poți asocia cu ușurință vinul cu mâncarea în propria bucătărie sau se împărtășesc rețete inovatoare și delicioase. Aceasta este doar începutul călătoriei în noul concept gastronomic.

Iubitorii de carne și gastronomie sunt invitați să viziteze magazinul Kosarom din Family Market Bucium, Iași și să descopere noua experiență, dar, totodată, și celelalte locații de tip Fine Store, pentru ca fiecare dintre acestea vin cu mici idei surprinzătoare.

Pentru Moldova și pentru Iași, Kosarom este unul din brandurile reprezentative, deci, unde puteam găsi un loc mai potrivit pentru aceste magazine decat în inima orașului Iasi, la Palas Mall ori Family Market Bucium sau Miroslava.

Noi investiții

Cu o investiție care depășeste 600.000 euro Kosarom Fine Store este noul concept care vine cu elemente de design modern, atât la prezentarea produselor în vitrine, cât și la imaginea ambientală a spațiului.

Toate elementele prezente în spațiu, de la design interior până la echipamente, de la modalitatea de prezentare a produselor, până la personalul pregătit pentru acest tip de servire, toate au fost corelate pentru a crea un spațiu cât mai primitor în strânsă legătură cu standardele de siguranță alimentară impuse de legislația în vigoare.

Și astfel am reușit să deschidem câteva magazine care se diferențiază de alte locuri similare, locații cu o servire deosebită din partea personalului,un loc în care consumatorul vine și poate face alegeri de calitate, vine de plăcere și pleacă cu produse premium și cu recomandări din partea specialiștilor.

Completarea gamei de produse Kosarom și AviTop

Pe langa produsele care provin, fie de la Kosarom, fie de la AviTop, am completat gama de produse și cu o sortimentație selectă de produse de carne maturată sau brânzeturi ori pâine artizanală, dar și selecții

de vinuri, în general cu produse care nu pot fi găsite în magazine de proximitate sau în restul rețelei noastre de magazine.

Consumatorii au început să aprecieze din ce în ce mai mult produsele românești iar Kosarom este un brand asociat cu produse de calitate și tocmai de aceea acest magazin este unul perfect pentru a face față exigențelor și solicitărilor clienților nostri.

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru toți agenții economici, însă noi nu am încetat nicio clipă să ne oprim, ci dimpotrivă, am lansat în permanență proiecte noi, fie cu lansări de produse care au venit în întâmpinarea consumatorilor noștri, fie cu deschideri de noi magazine, fie cu diverse soluții sustenabile pentru întreaga echipă.

Dacă vorbim de planuri pe urmatoarea perioadă, echipa Kosarom își concentrează forțele de asemeni, pe acțiuni prin caree să fim cât mai aproape de clienții noștri, pe lansarea unei noi sortimentații de produse dedicată sezonului rece și a produselor specifice sărbătorilor de iarnă.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2