Stiri

161

Konspol își exportă tehnologia în Indonezia

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Procesatorul de carne polonez, Konspol își exportă tehnologia în Indonezi, construind o fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre în Indonezia, ca parte a planurilor companiei de a-și extinde vânzările la export la un număr de piețe din Asia, potrivit reprezentantilor companiei, scrie Jaroslaw Adamowski în The Meat Site.

Konspol a decis să localizeze noua sa fabrică de procesare acolo pentru a-și diversifica fluxul de venituri și să se extindă pe o piață care este mai puțin competitivă, dar, de asemenea semnificativă ca și mărime, spune conducerea companiei. "Piața de carne poloneză este una foarte dificilă, și, deasemenea una foarte competitiva," a declarat Konrad Pazgan, directorul executiv al Konspol, pentru presa locală de știri.

"Avem mai multe sute de procesatori de carne de pasăre în Polonia."

Dl Pazgan a spus că, din cauza numărului relativ mare de procesatori activi care activează în domeniul cărnii de pasăre, piața poloneză este mult mai competitivă decât cea din țara vecină, Germania. "Prin producerea de produse similare [în Indonezia] cu cele pe care le facem în prezent [în Polonia], credem că vom fi în măsură să ne creaștem competitivitatea. Și, să nu uităm, marjele de profit sunt, de asemenea, mult mai mari [în Indonezia] decât în Europa ", a declarat domnul Pazgan. Valoarea investiției recente nu a fost dezvăluită de către directorul general al firmei. La inceputul acestui an, firma poloneză a lansat exporturile de produse din carne de pasăre sale pe piața japoneză, care a marcat un alt pas in expansiunea sa in curs de desfasurare în Asia. Fabrica din Indonezia este destinată pieței japoneze, precum și pentru alte țări asiatice. În prezent, piețele de export cele mai importante pentru procesatorii de carne polonezi sunt Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Elveția, Slovacia și țările scandinave. Konspol spune că exporturile generează circa 30 la suta din veniturile sale și, o dată cu noua fabrică, acest raport este de așteptat să se extindă în continuare potrivit datelor publicate de firma poloneză. Pe piața internă, Konspol este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse din carne de pasăre pentru lanțul de restaurante  KFC.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2