Stiri

213

Kaufland a introdus un nou tip de bon fiscal, prietenos cu mediul înconjurător

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Încă un mod prin care Kaufland contribuie la o lume mai verde - bonul albastru. Începând cu luna martie, această rețea de retail a introdus treptat noul bon de casă ecologic și durabil, produs din hârtie termică certificată FSC®, ceea ce înseamnă că materia primă utilizată provine din unități care exploatează responsabil domeniile forestiere.

În timp ce bonurile produse din hârtie obișnuită sunt considerate deșeuri reziduale, bonul ecologic poate fi reciclat în siguranță alături de hârtie și carton. În plus, odată cu trecerea la noul tip de bon va fi optimizat și modul de ambalare al rolelor de bon, măsură prin care Grupul Schwarz va economisi în viitor 30 de tone de plastic pe an.

Bonurile reciclabile reprezintă un pas important către o experiență de cumpărături și mai prietenoasă cu mediul - și astfel către un viitor mai verde.

În altă ordine de idei, bonul albastru aduce și mai multe avantaje. Deși este albastru, bonul nu conține fenoli sau alți compuși chimici pentru culoare. Prin urmare, nu prezintă riscuri pentru sănătate în cazul în care atinge alimentele din punga de cumpărături.

În comparație cu bonurile obișnuite, textul tipărit de pe bonul nostru ecologic este rezistent la lumina soarelui. Astfel, scrisul nu se șterge, iar bonul poate fi păstrat pentru o perioadă mai lungă de timp, în cazul în care este necesar. De asemenea, este rezistent la ulei și apă, fiind încă lizibil chiar dacă se udă sau ajunge din greșeală în mașina de spălat.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2