Tehnologii

238

Karpaten Milk a obținut certificarea ”Produs montan” pentru 23 de sortimente lactate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Agenția Națională pentru Zone Montane informează într-un comunicat că, recent, S.C. KARPATEN MILK S.R.L. a obținut dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan”, conform deciziei nr. 171/04.05.2020 emisă de către Agenția Națională a Zonei Montane.

S.C. KARPATEN MILK S.R.L. a fost înființată în anul 2002, ca afacere de familie, începând producția în domeniul lactatelor în anul 2005. Unitatea de procesare se află în satul Valea Strâmbă, comuna Suseni, într-o frumoasă zonă depresionară, încadrată de M-ții Giurgeului și M-ții Gurghiului.

Activitatea principală se concretizează prin producerea brânzeturilor maturate din lapte de cea mai bună calitate, obținut de la animale crescute și furajate în zona montană a județului Harghita.

Datorită prestației  remarcabile pe piața de profil, precum și a calității constante a produselor, s-a trecut la producția în regim de microîntreprindere.

Prin combinarea unei tehnologii moderne de fabricație cu experiența dobândită pe meleaguri elvețiene, pe baza unor rețete elvețiene sau proprii, brânzeturile maturate produse  se încadrează în categoria Premium.

Brânzeturile TEKERŐI și SUGÓ se maturează în 6-8 luni, iar brânzeturile TILSIT ajung la maturitate deplină în 2-4 luni. De asemenea,  brânzeturile din categoria DEJUN  se bucură de o popularitate foarte mare printre consumatori, fiind condimentate numai cu condimente naturale de cea mai bună calitate.

Cele 23 de produse certificate reprezintă etalonul calității produselor destinate consumului uman, fiind obținute în zone montane cu un grad de poluare redus sau inexistent.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2