Stiri

130

Jean-Luc Meriaux, UECBV : Promovarea extra-comunitară a alimentelor, crucială pentru sectorul de carne european

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Consorțiul șuncii Parma din nordul Italiei va primi 2,7 milioane de euro din fondurile UE pe parcursul a trei ani pentru promovarea intensivă de 5,4 milioane euro în SUA, informează Global Meat News. Este singura mare răsplată dintre cele 20 de programe care vor primi ajutor de 23 milioane de euro în această perioadă ca parte a unei promovării generale de 46,5 milioane de euro pentru produsele agro-alimentare în UE și în piețele externe non-UE. Consorțiul șuncii Parma se numește Consorzio Prosciutto di San Daniele și Consorzio Prosciutto di Parma. Paolo Tramelli, directorul de marketing al Consorțiului DEL Prosciutto di Parma a declarat că fondurile UE și ale guvernului italian susțin programul de promovare în SUA cu un buget considerabil. Jean-Luc Meriaux, secretarul general al organizației UECBV din Bruxel a declarat: „Vorbind în mod general, faptul că multe cereri pentru susținerea produsului agro-alimentar vin din mai multe țări, acest lucru este binevenit pentru piața europeană și pentru alte piețe terțe. Domnul Meriaux a adăugat că aceste piețe terțe sunt- America de Nord, Asia, Rusia și Norvegia- incluse în ultimul pachet de fonduri europene este crucial pentru produsele agro-alimentare europene.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2