Stiri

211

InterPack se va întoarce în 2023!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După șase ani și o absență forțată în timpul pandemiei, cel mai mare târg comercial din lume pentru industria ambalajelor și industriile de proces conexe este din nou în funcțiune. În perioada 4-10 mai 2023, Düsseldorf va deveni din nou o platformă de afaceri și un viitor atelier de tehnologie. interpack a fost deja complet rezervat.

Revine în mai 2023

Flerul unic al sălilor de expoziție Düsseldorf, care se va transforma într-o platformă pentru industria mondială de ambalare în timpul interpack: 18 săli, zone de expoziție vizate, noi expoziții de specialitate și forumuri demonstrează priceperea inovatoare a industriei.

Aproximativ 2.700 de expozanți din întreaga lume vor prezenta tehnologii de vârf și tendințe de ambalare din întreg lanțul valoric. Șase ani și o absență forțată în timpul pandemiei înseamnă că există o multitudine de evoluții noi pe piață.

Deși mai este un an până la eveniment, interpack a fost deja complet rezervat și va ocupa întreaga zonă expozițională. Companiile interesate se pot înscrie în continuare pe lista de așteptare și astfel au șansa de a expune și ele.

Făcând pași uriași

interpack demonstrează influența pe care megatendințele precum conectivitatea, securitatea și sustenabilitatea o au asupra viitorului industriei de ambalare în continuă evoluție.

 „Condiții precum deficitul de resurse și lanțurile de aprovizionare întrerupte reprezintă mari provocări pentru industrie, în timp ce simultan factori precum cererea în creștere, noua tehnologie și o conștientizare tot mai mare a durabilității ne oferă șanse mari de a face pași uriași înainte”, spune Thomas Dohse, director de proiect. pentru interpack. „interpack este locul în care industria creează viitorul la nivel global”.

Planificare eficientă

Vizitatorii din industria alimentară vor găsi totul într-o singură zonă la interpack 2023. Același lucru este valabil și pentru vizitatorii din industria băuturilor, cofetăriei, panificației, farmaceutică, cosmetică, nealimentară și a produselor industriale.

Acest aspect rafinat a fost posibil printr-un nou concept pentru sălile de expoziție, care va fi implementat pentru prima dată în anul viitor. Celelalte puncte focale ale expoziției, și anume materialele de ambalare și bunurile de ambalare, mașinile pentru etichetare și marcare, producția de material de ambalare și ambalajele integrate tipărite, sunt reunite și în sălile proprii.

Expozanții de la „componentele” târgului de furnizori însoțitori vor fi găzduiți și în hala proprie. Orientarea vizitatorilor este astfel optimizată, ceea ce permite planificarea mai eficientă a vizitelor.

Inspirația lovește eficient

interpack oferă stimuli pentru concepte progresive și vizionare și continuă să extindă programul însoțitor în consecință. În acest moment, există planuri pentru mai multe emisiuni și forumuri de specialitate. De exemplu, zilele tematice special asigură că vizitatorii primesc informații țintite.

interpack folosește acest lucru pentru a demonstra răspunsurile la provocările actuale din industria ambalajelor. Evenimentul de anul viitor se va concentra în mod special pe subiectele economiei circulare, economisirea resurselor, tehnologia digitală și siguranța produselor.

Și în afara orelor de expoziție, platforma de comunicare digitală a interpack Tightly Packed ține degetul pe puls și continuă să ofere informații despre noile evoluții, bune practici și tendințe.

Mai multe informații actualizate despre târg sunt disponibile la www.interpack.com

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2