Stiri

213

Interpack Dusseldorf pune la dispoziția celor interesați o nouă bază de date online

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Baza de date pentru expozanți și produse pentru interpack 2023 este acum disponibilă. Aici, vizitatorii pot obține o imagine de ansamblu asupra gamei unice de produse de pe site.

Profilul expozanților în care companiile expozante își pot prezenta afacerile în detaliu se află în centrul bazei de date.

Pentru profesioniștii internaționali din sectorul alimentar, băuturi, cofetărie și panificație, farma, cosmetice, nealimentare și produse industriale, interpack este platforma relevantă pentru descoperirea inovațiilor, tendințelor și dezvoltărilor ulterioare de produse.

Acționează ca un ghid, deoarece aceste industrii trebuie să îndeplinească mai multe provocări: trecerea la procesele digitale, adaptarea ambalajelor și fluxurilor de lucru anterioare ale proceselor la o strategie și mai durabilă, noi obiceiuri ale consumatorilor și blocaje în aprovizionare.

Pentru toate acestea, cei aproximativ 2.700 de expozanți de la interpack vor oferi posibile soluții și consultații în anul viitor.

Companiile expozante își pot prezenta afacerile individual și își pot prezenta persoanele de contact la interpack și inovațiile lor de produse în baza de date a expozanților și a produselor în perioada premergătoare târgului. Relansarea profilurilor expozanților a fost lansată la mijlocul lunii iulie prin toate portalurile online Messe Düsseldorf și se mândrește cu câteva funcții noi.

Extinderea serviciilor digitale

„Companiile trebuie să își prezinte afacerile și produsele în mod optim, nu doar în sălile târgurilor, ci și online. Noul profil de expozant face acest lucru posibil”, explică Wolfram N. Diener, CEO Messe Düsseldorf.

„Ne concentrăm din ce în ce mai mult pe platformele pe care le putem oferi clienților noștri atât în ​​formă fizică, cât și digitală. Pe portalurile noastre online, târgurile noastre au loc 365 de zile pe an. Ei sunt primii puncte de contact pentru industriile respective.

Pentru a oferi clienților noștri cel mai mare beneficiu posibil, rămânem în contact regulat cu aceștia și ne dezvoltăm continuu serviciile digitale, cum ar fi portalurile online.”

Iată ce puteți descoperi deja acum

Baza de date oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu mai bună asupra expozanților și a produselor pe care le oferă. Sortarea comodă a produselor, un design modern și clar și opțiunea de filtrare în funcție de interesele personale fac acest lucru posibil.

Opțiunea de a contacta rapid înainte de târg facilitează planificarea. În perioada premergătoare interpack, platforma oferă și funcția de salvare a expozanților, produselor și evenimentelor preferate în „myOrganizer”. Astfel, nimic nu stă în calea unei vizite eficiente.

Baza de date a expozanților și a produselor este acum disponibilă pe www.interpack.com și este în permanență actualizată cu informații și produse noi. interpack va avea loc la Düsseldorf în perioada 4-10 mai 2023.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2