Stiri

206

Interpack 2021 a fost anulat

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Incertitudinea în rândul companiilor din cauza numărului mare de infecții s-a dovedit prea mare. Ca urmare, în acord cu partenerii săi din asociații și din industrie și cu comitetul consultativ al târgurilor, Messe Düsseldorf a decis să anuleze atât interpackul, cât și componentele 2021, programate să aibă loc în perioada 25 februarie - 3 martie, din cauza restricțiilor legate de Covid -19 pandemie.

„Am făcut tot ce ne stă în putință pentru a face dreptate importanței imense a interpachetului pentru industria de prelucrare și ambalare, chiar și în timpul acestei pandemii - mai ales pentru că am primit încurajări din partea industriei în sprijinul unui eveniment față în față și avem o igienă concept care a fost încercat și testat în practică pentru a proteja pe toți cei implicați.

Cu toate acestea, în cele din urmă, feedback-ul expozanților noștri a arătat că incertitudinea este prea mare și, prin urmare, nu suntem în măsură să găzduim un eveniment interpack care să îndeplinească standardele unui târg internațional de vârf ”, explică Wolfram N. Diener, CEO Messe Düsseldorf . „La 25 noiembrie, guvernul federal și statele germane au decis să pună în aplicare măsuri mai stricte în Germania și chiar să extindă aceste măsuri în noul an.

Din păcate, acest lucru nu oferă motive de speranță că situația se va îmbunătăți semnificativ pe parcursul lunilor următoare. Acest lucru va afecta toate evenimentele Messe Düsseldorf din primul trimestru. Acum ne concentrăm asupra următoarei ediții a interpack, care va avea loc în mai 2023 conform planului și pe care o vom completa cu oferte online extinse ”, continuă Diener pentru a explica.

Messe Düsseldorf a oferit expozanților înregistrați condiții speciale pentru participarea lor și, în același timp, le-a acordat un drept extraordinar de reziliere pentru acele companii care nu au putut sau nu au dorit să participe.

„Pe lângă acoperirea unică a pieței, aceasta oferă, interpack se caracterizează în primul rând prin schimbul direct de informații între companii lider de piață și factorii de decizie de top pentru nume de mărci din întreaga lume. Aceasta este exact ceea ce este în mare parte prevenit de numărul mare de infecții continuu în Europa de bază și de restricțiile de călătorie asociate și continue și de reglementările de carantină.

Prin urmare, salutăm decizia Messe Düsseldorf de a anula interpack 2021 și ne concentrăm pe interpack 2023 ", spune Christian Traumann, președintele interpack 2021 și director general și președinte al Grupului la Multivac Sepp Haggenmüller SE & Co. KG.

„Pentru industrie, întâlnirile în persoană și experiențele live sunt încă extrem de importante, mai ales când vine vorba de tehnologie complexă. Ambele permit realizarea unei comparații directe de piață și promovează idei noi, precum și noi clienți potențiali și rețele - acest lucru este oferit doar parțial de formatele online.

Acum așteptăm cu nerăbdare un interpack de succes 2023, unde industria se poate reuni din nou la târgul său mondial de top din Düsseldorf ”, analizează Richard Clemens, director general al Asociației VDMA pentru prelucrarea și ambalarea alimentelor.

Până la următoarea ediție a principalului târg comercial, industria poate accesa actualizări continue cu privire la tendințele, evoluțiile și inovațiile industriei de pe www.interpack.de. Oferta online pentru componente este disponibilă pe www.packaging-components.de. Opțiuni online suplimentare vor fi puse la dispoziția expozanților și vizitatorilor viitorului interpack și a componentelor 2023, se araă în comunicatul transmis de Messe-Dusseldorf, redacției Meat.Milk.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2