Tehnologii

260

În sfârșit, Zimbria anunță lansarea ”Rezervei de hrană”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Gândit încă dinaintea decretării Stării de Urgență, cauzată de evoluția epidemiei de Covid-19 în România, una dintre cele mai prestigioase companii de procesare manufacturieră a cărnii și a laptelui, Zimbria, a transformat o idee destinată, inițial, cabanelor și excursioniștilor, cerințelor momentului.

Așa se întâmplă că, acum, firma gălățeană deținută de Maria și Marius Verdeși, anunță lansarea ”Rezervei de hrană”, nimic altceva decât o casetă executată din lemn în manieră ”Art & craft”, care conține zece kilograme de produse din carne, ambalate vidat.

Deși, toate produsele sunt de cea mai bună calitate, de departe, excelează bucățile de mușchi de porc în untură, cârnăciorii în untură și carnea de porc în untură, toate, numai bune de gătit imediat sau chiar de consumat ca atare.

De altfel, enunțul domnului Marius Verdeși, prin care face publică lansarea acestui produs marca Zimbria, este cât se poate de sugestiv: ”Când îți este poftă de preparate gătite ca odinioară, în untură, și ai Rezerva de Hrană la îndemână, te poți bucura de o masă copioasă alături cei dragi”.

În afară de momentul în sine, această lansare are însă și o altă semnificație, argumentând și augumentând încă o dată excelenta flexibilitate în gândire a celor de la Zimbria, în materie de marketing, exemplificând o dată în plus că aceia care nu se rezumă la a-și plânge de milă, din cauza dificultăților, le transformă în oportunități de piață.

Legat de acest aspect, să reamintim cum, cei de la Zimbria, prin produsele Duckess (rață) și Turking (curcan), nu doar că își desnaționalizează conceptele de piață, nu doar că le scoate din aria provincialismului pierzător, ci, păstrând totuși caracterul autentic românesc la baza rețetelor, le reinterpretează în manieră modernă, făcându-le unanim acceptate pe plan internațional.

Încă o dată, felicitări, Zimbria, și succes cu ”Rezerva de hrană” pe care consumatorii o pot comanda pe site-ul companiei.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2