Tehnologii

210

În primele 9 luni, Smurfit Kappa a avut un profit de 17,8 %

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Conform unui comunicat emis de companie, Grupul Smurfit Kappa a obținut un set puternic de rezultate în primele nouă luni, cu o cifră de afaceri de 1.125 milioane EUR și o marjă de 17,8%.

Venitul din al treilea trimestru, de 390 milioane EUR, a fost deosebit, atât din punct de vedere operațional, cât și financiar, demonstrând, încă o dată, puterea și rezistența grupului.

Rezultatele reflectă beneficiile continue ale deciziilor noastre de alocare a capitalului, capacitatea noastră de a gestiona în mod eficient baza de costuri, acoperirea geografică și recuperarea cererii atât în ​​afacerile europene, cât și în cele americane.

Rezultatele evidențiază, de asemenea, valoarea pe care 65.000 de clienți o acordă inovației noastre, expertiza noastră în gestionarea lanțurilor de aprovizionare și acreditările noastre de sustenabilitate.

Afacerea este puternic ponderată de clienții FMCG, pentru a spori creșterea din tendințele accelerate în comerțul electronic, ambalajele inovatoare și cererea crescută a consumatorilor pentru ambalaje durabile.

Tony Smurfit, CEO al grupului, a comentat:

„Sunt încântat să raportez că calitatea afacerii noastre și forța oamenilor noștri au produs o performanță excelentă atât în ​​trimestrul trei, cât și în anul actual.

În timp ce există încă o anumită incertitudine în ceea ce privește evoluția efectelor COVID-19 în săptămânile următoare, în absența unei schimbări dramatice a practicilor de lucru, Grupul se așteaptă să aibă un venit de 1.460 milioane EUR, pentru întregul an 2020”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2