Stiri

178

În America, a început limitarea achiziției de carne și produse din carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum a informat revista Meat.Milk, Statele Unite traversează o acută criză a producției de carne și produse din carne, criză generată de închiderea unor mari facilități, ca urmare a infecției muncitorilor cu SARS-Cov 2.

Printre cei care au închis abatoare și fabrici de procesare, se numără giganți precum Tyson Foods și Smithfield, oficiali ai companiei din urmă afirmând încă de acum o lună de zile că Statele Unite se vor confrunta cu o criză a cărnii. Exact acest lucru se întâmplă acum.

Ca urmare, Costco Wholesale Corp va limita numărul de produse din carne de vită, carne de porc și păsări de curte pe care clienții le pot cumpăra, în timp ce magazinele alimentare se pregătesc pentru deficiențe masive de livrări de carne în urma perturbărilor aprovizionării induse de coronavirus, după cum informează Europe Supermarket Magazine.

Costco a declarat că va limita temporar cumpărăturile de carne proaspătă de carne de vită, carne de porc și păsări de curte la un total de trei articole pe membru Costco, în urma Kroger Co, care a pus limite de achiziție pentru carnea de vită și carne de porc proaspătă la unele dintre magazinele sale.

Începând de săptămâna viitoare, Costco va solicita, de asemenea, tuturor cumpărătorilor să poarte măști sau acoperiri ale feței pentru a reduce șansele de transmitere a virusului.

John Tyson, președintele celei mai mari companii de prelucrare a cărnii din Statele Unite, Tyson Foods Inc, a declarat săptămâna trecută că lanțul de aprovizionare cu alimente s-a „rupt” și că milioane de kilograme de carne vor dispărea din magazinele alimentare din țară.

Președintele SUA, Donald Trump, a ordonat ulterior fabricilor de prelucrare a cărnii să rămână deschise pentru a proteja aprovizionarea cu alimente, o acțiune care a atras reacțiile sindicatelor, care au spus că lucrătorii cu risc au nevoie de mai multă protecție.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2