Tehnologii

211

În 2020, Tapflo sărbătorește 40 de ani de activitate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În 2020, Tapflo Group sărbătorește 40 de ani de producție, devenind un furnizor global de pompe cu diafragmă, pompe centrifuge și alte echipamente industriale pentru proces.

Compania de familie a fost fondată în Kungälv, Suedia, în 1980, de Börje Johansson și Hans Emanuelsson, la început, fiind un mic furnizor și agenție de diverse pompe industriale de pe piața suedeză. Astăzi, este un grup global de afaceri prezent în majoritatea lumii și unul dintre cei mai importanți producători de pompe industriale de pe piață.

În ultimii 40 de ani, Tapflo a oferit clienților pompe și produse premium pentru numeroase aplicații industriale și s-a mândrit că este diferit. Creșterea organică și dezvoltarea produselor au fost factori cheie pentru succesul și dezvoltarea grupului Tapflo, cu filiale și distribuitori prezenți în aproape toate regiunile lumii.

„La început, când nu am găsit pe piață o pompă cu diafragmă grozavă, am decis să construim una. Am început într-un garaj din Gdańsk, Polonia. Nu aveam suficient spațiu pentru a crește, așa că am decis să ne deplasăm 40 de kilometri spre orașul Tczew și acum avem unul dintre cele mai bune parcuri de mașini moderne din industria noastră, cu reprezentare în întreaga lume.

Probabil că suntem unul dintre puținii producători de pompe care prelucrează în mare parte propriile piese, a fost așa de la început și încă ne face unici din partea concurenților. " - spune Börje Johansson, fondator și proprietar al Tapflo Group

Pentru a marca cea de-a 40-a aniversare, Tapflo va lansa activități speciale interne și de marketing, precum și lansări de produse noi pe parcursul anului.

„Am parcurs un drum lung de când am pus prima oară la Tapflo în 1992, iar viitorul pare foarte luminos. Ca și în ultimii ani, planificăm noi lansări de produse în 2020 și aștept cu nerăbdare să am aceeași rezistență cu noile noastre produse, cum am avut-o cu popularele noastre pompe de diafragmă. - Încheie Håkan Ekstrand, CCO al grupului Tapflo.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2