Tehnologii

280

Imark Sistem își va expune tehnologiile de top la Meat.Milk 2021, ca Partener Silver

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Imark Sistem, una dintre companiile din avangarda tehnologică destinată Industriei Alimentare din România, a devenit Partener Silver al evenimentului și își va expune soluțiile tehnologice de top în secțiunea Expo-Conferinței Internaționale care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 24 și 25 mai. Iată cum se prezintă compania Imark Sistem, în fața clienților din România și nu numai:

Este vremea sa transformam impreuna afacerea dvs!

Imark Sistem este una dintre companiile cu cea mai mare experienta in solutiilor de automatizare si robotizare de pe piata din Romania, cu aproape 15 ani de experienta.

Nu va oferim doar un echipament: va oferim o soluție o solutia fiabila si functionala, gata sa aduca cresteri de productivitate proceselor dumneavoastra. Pentru a vă atinge obiectivele, aveți nevoie de un partener care vorbește limba industriei dvs.

Lucram impreuna cu clientii noștri in parteneriat pentru o transformare benefica a proceselor lor. Am dezvoltat in timp un portofoliu cuprinzător de expertiză in aplicații industriale si am stabilit parteneriate cu multi dintre clienții din industrii diferite, dintre care mulți s-au confruntat cu aceleași provocări pe care le aveți probabil si dumneavoastra astăzi.

CLIENTII NOSTRI, MEREU PE PRIMUL PLAN

În 2007, Imark Sistem a fost fondat pentru a oferi valoare mai mare afacerilor clientilornostri prin solutii de automatizări ale proceselor. 

De la solutii de marcare la solutii inovatoare de automatizari cu roboti sau solutii de software customizate, de aproape 15 ani, ajutam clientii sa isi maximizeze productivitatea și sa ramana astfel competiviintr-opiata in continua evoluție.

În acest timp, tehnologia și afacerea noastră au evoluat. Imark Sistem a crescut considerabil, atat ca echipa cat si ca numar de solutii oferite pentru clienți din industrii variate. Cu toate acestea, abordarea noastră centrată pe client a rămas o constantă a felului nostru de a face afaceri.

INCREDEREA DVS. ESTE CEA MAI IMPORTANTA PENTRU NOI

Suntem partenerul ales de companii importante din industrie, care ne-au acordat increderea ca putem rezolva multe dintre provocarile cu care se intalnesc in desfasurarea afacerii lor.

VA PUTETI BAZA ORICAND PE ECHIPA NOASTRA

Am dezvoltat in timp echipa pentru a oferi solutii complete clientilor noștri. Avem echipe specializate de ingineri pentru interventii si mentenanta, echipa de proiectare si automatizări robotice dar si specialisti in software industrial. In acest fel, oferim mai mult decat un echipament, o solutie completa de automatizare, integrata in linia dvs., care sa va creasca eficienta in cel mai scurt timp si cu cat mai putinebatai de cap.

Dispunem si de un depozit de 5000 mp pentru a pastra echipamente, piese de schimb si consumabile si a le putea livra atunci candaveti nevoie. Un singur partener pentru orice provocare!

TEHNOLOGIA IN FOLOSUL DUMNEAVOASTRĂ

Lucrând în strâns parteneriat cu cei mai cunoscuți producători de solutii de automatizări din lume, oferim o gamă largă de soluții, de ultima generatie, de la marcare si identificare si pana la automatizări cu roboti sau soluții la cheie.

Dar ceea ce ne deosebește cu adevărat - și ne oferă un avantaj pe piața - este modul în care adaptam tehnologia nevoilor dvs. Modul in care privim in ansamblu proiectele si cautam cea mai buna varianta pentru afacerea dumneavoastra.

Și modul în care expertiza și serviciile noastre sunt mereu lângă dvs., indiferent la ce nivel este afacerea dvs. Pe baza experienței noastre, vom proiecta o soluție personalizată care completează echipamentele existente, se integrează rapid in fluxul existent și vă transformă productivitatea.

SOLUTII PENTRU VIITOR

Oferim soluții complete de automatizare si robotizare care oferă flexibilitate maximă și eficiență economică de la furnizori recunoscuti in domeniul lor. Suntem preocupati de inovatii si ne imbogatim permanent portofoliul cu soluțiile care schimba viitorul afacerii dvs in mai bine.

Suntem un furnizor de servicii la cheie capabil să gestioneze toate elementele de proiectare, instalare, instruire, service și întreținere de rutină a echipamentelor prin intermediul departamentelor noastre interne.

Asiguram si piese de schimb& componente industrial precum si consumabile pentru pentru o gama larga de echipamente si aplicații.

Maximizați timpul de funcționare și eficiența echipamentelor, evitați costurile imprevizibile cu serviciile noastre de service și întreținere. Efectuăm întreținere predictivă, preventivă și corectivă pentru a vă ajuta operațiunile comerciale să optimizeze costurile și timpul. Inginerii noștri de servicii de întreținere industrială au cunoștințele și experiența necesare pentru a vă oferi asistență de încredere indiferent de nevoile afacerii dvs.

PARTENERII NOSTRI

MARKEM IMAJE( link in https://www.markem-imaje.com/ )– producător global, lider in solutii de identificare si trasabilitatea produselor este unic reprezentat in Romania de Imark Sistem.

MarkemImajeofera cea mai completă gamă de sisteme de marcare și codificare de top pe piață, împreună cu software, servicii și consumabile, astfel încât să puteți eficientiza toate nevoile dvs. de imprimare.

CEIA (link in https://www.ceia.net/ )- companie recunoscuta pe plan mondial in domeniul detectoarelor de metale, cel mai mare producator de astfel de echipamente din lume, cu mai mult de 50 de ani experienta pe piata. Detectoarele de metale CEIA identifica contaminanții metalici prezenți accidental în produsele alimentare si non-alimentare, cu niveluri de sensibilitate, imunitate la interferențe și viteze de răspuns care depășesc cele mai stricte standarde de control al calității.

WIPOTEC-OCS (link in https://www.wipotec-ocs.com/en/  )este un partener inovator, de incredere, pentru solutii de inspectie performante, detectie cu raze X, cantarire in flux sau sisteme combinate. Fiind o filiala 100% a Wipotec, una dintre cele mai importante companii din lume pentru tehnologia de cantarire dinamica si controlul produselor, cu 30 de ani de experienta pe piata, WIPOTEC-OCS ofera o calitate exceptionala a productiei „Made in Germany”, flexibilitate si competenta in domeniu.

ATLANTA STRETCH SPA (link in https://www.atlantastretch.com/  )este lider in proiectarea, constructia si fabricarea de echipamente automate si semiautomate de infoliat paleti, pentru a automatiza complet procesul de ambalare a paletilor. Sistemele de infoliere sunt extrem de fiabile, solutiile inovatoare de la Atlanta sunt concepute pentru o instalare usoara si eficienta din punct de al spatiului.

DINI ARGEO(link in https://www.diniargeo.com/ )- se mândrește cu peste 100 de ani de experiență în domeniul cântăririi industriale. Compania oferă tehnologie de ultimă generație, care garantează cele mai înalte niveluri de precizie, respectând standardele internaționale.

COGNEX(link in https://www.cognex.com/ ) - Cel mai important furnizor la nivel mondial de sisteme de viziune, software, senzori și cititoare de coduri de bare industriale utilizate în automatizarea producției.

PROCESARE CARNE – Solutii complete de procesare carne: echipamente de tocat, mixere, tambururi, ghilotine, tancuri de fierbere etc.

SOLUTII COMPLETE PENTRU PANIFICATIE: echipamente de panificatie, tehnologii de aplicare a amestecurilor de panificatie si cofetarie, aditivi si amelioratori

IDENTIFICARE AUTOMATA – Suntem parteneri cu unele dintre cele mai importante nume din domeniu, Datalogic, Zebra, Honeywell etc.

ROBOTIZARE–atat pe partea de roboti colaborativi (Universal Robots), roboti autonomi (Geek Plus) cat si industriali (Fanuc, ABB) avem parteneriate si personal instruit, cu proiecte si aplicatii variate la activ.

CALITATE CERTIFICATA

Detinem standardul ISO9001 inca din 2014 tocmai pentru a va asigura inca o data ca respectam cu strictete standardele de calitate. 

 De asemenea, echipele noastra participa regulat la instruiri de specialitate pentru a rămâne permanent conectate la cele mai noi tehnologii.

Pentru a concura într-o eră a globalizării și schimbării rapide a afacerilor, integrarea de tehnologii inteligente, care reduc costurile, cresc scalabilitatea, îmbunătățesc acuratețea, sporesc viteza și utilizează mai bine eforturile umane este o prioritate.

Împreună facem proiectele de automatizare simple si eficiente! Oricare ar fi domeniul dumneavoastra.

Este vremea sa transformam impreuna afacerea dvs.!

Incepeti de astazi, contactati-ne la:

www.imarke.ro

Drumul Garii Street, 38-44, Otopeni, Ilfov, Romania

Tel: +40 21.255.71.74

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2