Tehnologii

157

Igiena la standarde europene in fabricile de carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

ARCA MONDO CHIM este o societate cu capital integral romanesc care produce si comercializeaza detergenti ecologici profesionali, avand o gama diversificata de produse. Produsele ARCA LUX, fiind biodegradabile si igienizante, au un domeniu de utilizare foarte variat, de la abatoare, carmangerii, hoteluri, spitale, laboratoare, firme specializate pentru curatenie pana la combinate chimice si petrochimice, industria energentica, industria textila etc.

Toate produsele firmei sunt conforme standardului European SR EN 1276/1999 si SR EN 1650/2000, omologate de Ministerul Sanatatii prin DERMOTEST PAUNA si avizate de catre ICECHIM si Compania de Cercetari Aplicative si Investitii S.A., fapt ce garanteaza calitatea constanta a acestora. De asemenea, firma noastra este certificata ISO 9001:2001 si ISO 14001:2005. Datorita eficientei deosebite si servirii prompte, printre firmele care au apreciat produse noastre se numara: Negro 2000, BE PROFFICE (R.T.C.), FOX COM SERV, CARNIPROD TULCEA, COMPLEXUL DE PORCI BRAILA, abatoare, fabrici de textile, CONCERNUL ANA, RO STAR S.A., HIDROSERV-urile cu sucursalele din tara, LEONARDO, institutii tipografice, firme de curatenie si firme de catering, gradinite, scoli, licee si facultati. Produsele sunt testate si avizate conform normelor europene. Marca ARCA LUX a aparut pe piata in septembrie 2003, dupa o indelungata perioada de cercetare. Distributia se realizeaza printr-o retea proprie dar si prin alte firme ce au preluat abatoare si carmangerii, retele hoteliere si restaurante, segmentul industrial, energetic si cel al firmelor de curatenie. Arca Mondo Chim a dezvoltat o gama larga de produse special concepute pentru industria carnii deoarece, in hala pentru desfacerea produselor de origine animala, locul cel mai frecventat din punctul de vedere al curatarii este linia de productie a carnii. Instalatiile, echipamentele si mijloacele aflate pe aceasta linie intra in contact direct cu alimentele. Acestea pot contine piese ascunse, care nu pot fi accesate manual, deci curatarea lor poate crea probleme. Din aceasta cauza, este necesara folosirea unor procese de curatare complexe, cu detergenti care isi produc efectul chiar si in aceste locuri dificile.

Oferta de detergenti profesionali pentru industria carnii cuprinde:

• DETERGENT DEGRESANT CU SPUMARE MARITA: special conceput pentru pompe de inox cu spuma, in vederea obtinerii degresarii peretilor celulelor de afumare, pardoseli de orice tip, pereti si utilaje care necesita degresare. • DETERGENT UNIVERSAL AUTOMAT IGIENIZANT: produs recomandat pentru utilaje automate specializate pentru curatarea oricarui tip de murdarie specifica fiecarei industrii, pardoseli din diverse materiale, utilaje de prelucrare, lazi, recipienti si navete. • DETERGENT SPECIAL PENTRU BETELE DIN ALUMINIU SI INOX: se foloseste pentru degresarea betelor din aluminiu si inox, deoarece nu reactioneaza si nu dezvolta oxid de aluminiu. • DETERGENT IGIENIZAT CONCENTRAT: detergent cu puternic efect igienizant, avand un spectru de utilizare foarte larg, de la linii de ambalare a alimentelor, pana la igienizarea bancurilor de lucru (meselor de transare) si a utilajelor. • DEGRESFORTE SL 01: produs conceput special pentru indepartarea uleiurilor, grasimilor si a negrului de fum din industria prelucrarii carnii, abatoare (in primul rand pentru celule de afumare), pentru curatirea cuptoarelor si masinilor de gatit, a cipurilor si a instalatiilor sub presiune, fabricilor de lactate si inghetata, turism, dar si pentru industria cauciucului. • DETARTRANT ANTICALCAR / ANTIRUGINA DOMESTIC: produs destinat indepartarii depunerilor de calcar si rugina. Vascozitatea permite o actiune de lunga durata pe suprafata de curatat; este prietenos cu mediul si inoxul. • DETARTRANT INDUSTRIAL: folosirea periodica a solutiei deblocheaza si elimina mirosurile neplacute, reducand numarul de blocaje si inlatura substantele chimice hazarduoase, precum si costurile suplimentare pentru deblocarea scurgerilor acestora; reduce B.O.D (cerinta oxigenului biologic) si C.O.D. (cerinta oxigenului chimic). • DETERGENT PRAF AUTOMAT PENTRU SPALARI GRELE: detergent granulat, parfumat, cu enzime si spumare redusa pentru spalarea rufelor in masini automate (la 40, 60, 90°C). Contine anticalcar (dedurizant pentru apa); este degresant pentru grasime animala, sange, proteine, uleiuri vegetale si murdarie generala. Este foarte eficace, avand actiune antibacteriana - contra cunoscutelor bacterii provocatoare de infectii alimentare. • SOLUTIE PENTRU CURATAT SI LUSTRUIT INOX: produs recomandat pentru curatarea si lustruirea obiectelor de inox. • SAPUN LICHID ALB IGIENIZANT SPECIAL: foarte eficient datorita concentratiei mari de substanta activa biodegradabila si a extractelor de plante naturale cu efect antiinflamator, cicatrizant, care protejaza epiderma. Are putere mare de spumare si este special conceput pentru industria alimentara, fara colorant si miros. • GEL IGIENIZANT PENTRU MÂINI: destinat igienizarii mainilor dupa spalare; este necesar a fi folosit acolo unde cerintele igienei sunt la un standard inalt. • SPUMA ACTIVA IGIENIZANTA PENTRU CAROSERII AUTO: destinata spalarii caroseriilor si interioarelor auto din industria alimentara; are un efect puternic degresant si igienizant.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2