Stiri

219

Hein Schumacher-CEO Royal FrieslandCampina a fost numit Executiv al Global Dairy Platform

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Global Dairy Platform, citată de DairyReporter, a anunțat numirea lui Hein Schumacher, director executiv al Royal FrieslandCampina, în funcția de președinte al consiliului de administrație.

Schumacher îl succede pe Rick Smith, președinte și CEO al Dairy Farmers of America, care a încheiat un mandat de patru ani ca președinte al PIB-ului. Platforma are o președință rotativă, FrieslandCampina asigurând un scaun pentru următorii patru ani.

Schumacher a spus: „Sunt onorat să servesc ca președinte al PIB și să mă bazez pe impulsul pe care Rick, susținut de consiliul de administrație, l-a stabilit.

Conducerea lui Rick a contribuit la consolidarea rolului grupului în asigurarea faptului că produsele lactate sunt recunoscute ca fiind relevante și ca o parte vitală a unui sistem alimentar durabil la nivel global.

Aștept cu nerăbdare să continui această lucrare importantă. Agenda se potrivește, de asemenea, cu modul în care FrieslandCampina privește lumea produselor lactate. ”

GDP este o asociație industrială non-profit care reprezintă sectorul lactatelor la nivel mondial. Calitatea de membru al GDP, care include peste 95 de corporații, companii, asociații, organisme științifice și alți parteneri, are operațiuni în peste 150 de țări și produce în mod colectiv aproximativ 1/3 din tot laptele din lume.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2