Repere

211

H.B.P. EKO este Partener al Conferinței Meat & Milk 2015

autor

MeetMilk.ro

distribuie

H.B.P. EKO este Partener al EXPO-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, care se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanță-Priorități pentru ieșirea din impas!” Prezența la eveniment al companiei H.B.P. EKO se va materializa prin expunerea la standul pe care îl va avea organizat în cadrul Secțiunii Expo, a kit-ului PAXXO, special destinat abatoarelor și fabricilor de procesare a cărnii.

  La standul companiei, participanții la manifestarea vor avea ocazia să afle toate detaliile legate de kit-ul PAXXO și, mai ales, să interacționeze cu acesta, pentru a-i testa toate facilitățile.

Kitul PAXXO - de 110 ori mai eficient in abatoare si fabrici de procesare

  Calitatea  sacilor pentru colectarea deseurilor se stabileste pe baza unor parametri, foarte importanti atunci cand vorbim despre industria alimentara: rezistenta, capacitatea sa de inchidere ermetica, flexibilitatea si materialul biodegradabil certificat. Kitul profesional de colectare a deseurilor Langostand, fabricat de PAXXO-Malmo din Suedia, este realizat din trei straturi de polietilena care imbina perfect toti parametrii de baza, ceea ce face ca acest produs sa asigure o gestionare eficienta a deseurilor pe intreg fluxul de productie.   Unic pe piata din Romania, acest produs este distribuit pe piata locala in exclusivitate de H.B.P. EKO Distribution. Kitul profesional de colectare a deseurilor PAXXO este utilizat in multe domenii de activitate, este practic, economic, igienic si prietenos cu mediul, motiv pentru care a strans deja cateva premii pentru inovatie. ” Sistemul Longostand este cel mai bun produs din punct de vedere tehnic, existent pe piata in acest moment. Nu doar ca respecta legislatia de mediu in vigoare fiind realizat din material biodegradabil, ci este foarte usor de utilizat si depozitat. Poate fi folosit cu rezultate remarcabile in diverse domenii, de la industria alimentara, la HoReCa, la clinici medicale sau institutii de invatamant” a declarat Monica Popescu, General Manager al H.B.P. EKO Distribution.   Dotat inclusiv cu un cos special conceput pentru a oferi eficienta in orice mediu de activitate, cum ar fi, de exemplu abatoare si fabrici de procesare (carne, lapte sau produse de panificatie), fiecare kit PAXXO  are un sac de 110 metri lungime, disponibil intr-o gama variata de culori si grade de rezistenta.  Sacul poate fi intotdeauna sigilat in siguranta, economisind timp pretios in momentul inlocuirii cu un alt sac. Sigilarea sacilor se realizeaza din exterior, astfel incat nu exista niciun contact direct cu deseurile. In plus, in cazul deseurilor din abatoare si fabrici de procesare, scurgerile din jurul deschizaturii sunt colectate prin intermediul urmatorului sac.   Avand zeci de colaborari cu firme din toate sectoarele industriei alimentare, H.B.P. EKO Distribution si-a castigat o pozitie favorabila in randul furnizorilor de produse profesionale pentru curatenie, cu branduri care au trecut testul calitatii si sunt apreciate la nivel international.   H.B.P. EKO Distribution  este o companie romaneasca, furnizor de produse profesionale pentru curatenie si dezvolta programe specializate de igienizare, elaborate intr-un mod personalizat, dupa nevoile fiecarui client. Compania are peste opt ani de experienta pe piata din Romania, timp in care a implementat si mentinut standardul de calitate ISO 9001: 2008 si standardul de mediu ISO14001: 2004. H.B.P. EKO Distribution  are in portofoliu companii importante in Romania, precum: ROMAQUA, CARREFOUR ROMANIA, LACTATE NATURA, ALBALACT, AROVIT, CAROLI FOODS GROUP, LA FANTANA, etc.  Mai multe informatii puteti gasi pe www.hbpeko.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2