Tehnologii

202

Grupul de firme Safir: Siguranță alimentară, protecţia salariaţilor și garanția calității

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În contextul pandemiei de COVID-19, Grupul de firme Safir acționează responsabil și duce o campanie de informare corectă și completă a consumatorilor, partenerilor și angajaților săi.În acest moment scopul principal al Grupului este menţinerea capacității de producție de carne de pasăre concomitent cu asigurarea securității și sănătății tuturor angajaților.

Alături de comunitate: mai uniți, mai solidari

Conducerea Safir declară: „Dorinţa noastră şi acţiunile pe care le întreprindem sunt orientate în scopul asigurării continuităţii fluxurilor de activitate, a acelui motor care ne va ajuta pe toţi să mergem mai departe. Din acest punct de vedere e nevoie de participarea tuturor în a respecta şi aplica regulile, regulamentele şi recomandările specialiştilor, atât în cadrul unităţii unde ne desfăşurăm activitatea cât şi în afară.”

Se fac eforturi astfel încât angajaţii să lucreze în siguranţă, iar producţia şi livrările să poată funcţiona la capacitate optimă. Au fost luate toate măsurile pentru ca angajații întregului lanț al Grupului de firme Safir să își desfășoare activitatea în siguranță, se folosesc echipamente de protecţie, iar întregul personal este instruit să respecte cu stricteţe regulile restrictive de acces şi circulaţie în interiorul unităţilor de producţie.

Măsuri responsabile pentru siguranța consumatorilor și angajaților

La nivelul Grupului de firme Safir s-a constituit o echipă de management al crizei (TACCP), care urmăreşte îndeaproape evoluţia situaţiei în care se află compania, impactul asupra organizaţiei în diferitele zone de activitate şi care propune și implementează măsurile necesare a fi luate pentru prevenirea oricăror impedimente.

În prezent Safir își desfășoară activitatea la capacitate maximă, totul pentru ca românii să aibă garanția găsirii la raft a produselor din carne de pasăre Deliciosul de Vaslui. În acest context, la Safir au fost stabilite,acolo unde este nevoie, schimburi de noapte și de lucru în weekend și se identifică surse alternative de aprovizionare cu materii prime esențiale.

Angajații Grupului de firme Safir sunt permanent informați despre importanța autoizolării în timpul liber și li se furnizează instrucțiuni și îndrumări cu privire la igienă, călătorii și întâlniri. S-a limitat accesul persoanelor străine în toate punctele de lucru ale companiei,acestea pot intra numaiîn anumite condiții bine stabilite. Persoanele care vin la oricare dintre sediile Grupului vor trebui să respecte faptul că deplasarea în incintă se va face pe trasee stabilite și doar însoțiți de personalul autorizat.

Siguranță alimentară, responsabilitate socială și garanția calității

Safir a declarat că în prezent, în companie nu există nicio situație excepțională și funcționează la capacitateoptimă. Mesajul oamenilor de la Safir pentru comunitate și parteneri este că totul va fi bine dacă suntem uniți, responsabili și solidari.

Vezi aici măsurile adoptate de Grupul de firme Safir pentru livrarea de produse din carne de pasăre sigure: www.safir.ro/ro/publicatii-media/siguranta-solidaritate-responsabilitate-cuvinte-cheie-in-cadrul-grupului-de-firme-safir

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2