Tehnologii

272

Gama Comtim „Bun de gătit” original, 100% românesc

autor

MeetMilk.ro

distribuie

In urmă cu 17 ani, Smithfield Romania punea bazele, in zona de Vest a ţării, a ceea ce avea să devină o călătorie specială. Prin implicarea angajaţilor entuziaști, am devenit lider de piaţă, oferind hrană bună, produsă local, in mod responsabil. Munca noastră, care aduce valoare adăugată, merge dincolo de un simplu concept.

Viziunea după care ne ghidăm activitatea este să rămânem un partener de încredere, preferat de clienţi și consumatori pentru adoptarea principiilor siguranţei alimentare și desfășurarea activităţii într-un mod responsabil. Conceptul Original Comtim susţine și promovează atributele puternice ale brandului nostru: calitate și autenticitate.

100% Românesc!

Gama de produse „Bun de Gătit” Producerea alimentelor hrănitoare, sigure și de înaltă calitate este un proces complex, extrem de important pentru succesul nostru. Calitatea și prospeţimea sunt esen ţiale pentru noi. De aceea, aplicăm cele mai înalte standarde pe întregul lanţ de producţie.

Odată cu începerea sezonului cald, apetitul pentru petrecerea timpului liber alături de cei dragi se intensifică treptat. Pentru mulţi dintre noi, momentele cele mai așteptate ale săptă mânii sunt cele petrecute alături de familie!

În acest sens, venim mai aproape de clienţii noștri cu gama inovativă de produse marinate, Comtim „Bun de gătit” la Grill, care are la bază reţete inedite ce oferă consumatorului experienţa unui gust deosebit. Produsele sunt obţinute din ingrediente 100% naturale.

În plus, te vor surprinde cu un ambalaj inovativ, care păstrează calitatea și frăgezimea cărnii timp îndelungat. Optimizăm reţetele și modul de preparare al acestora luând în considerare recomandările consumatorilor.

Produsul vedetă al gamei Comtim - „Bun de Gătit” la Grill este scăricica marinată. Cu o textură fragedă, pe alocuri crocantă, în nuanţe calde, minunatele costiţe de porc sunt asezonate dulce-picant cu o combinaţie specială de miere și condimente alese cu măiestrie. Succesul este unul garantat.

Alături de scăricica marinată, produsele marinate din gama Comtim - „Bun de Gătit” la Grill te vor surprinde la fel de mult. Gama conţine:

-T-bone de porc

-Steak de porc

-Mici Comtim

-Ceafă de porc

-Piept de porc

-Frigărui de porc

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2