Tehnologii

187

Frosta: "Cand Mancatul Sanatos se afla in varful baghetei tale... de peste!"

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Frosta este o companie europeana, producatoare de produse congelate, care ofera peste, legume, mancaruri gatite, produse de pui si foietaje congelate. Compania este originara din Germania, iar in prezent, isi distribuie produsele pe toate pietele europene. In Romania, Frosta este lider de piata pe sectorul peste congelat.

"Brandul Frosta stabileste noi standarde in ceea ce priveste calitatea ingredientelor folosite in timpul procesului de productie. Pentru a asigura produse de calitate superioara, compania Frosta aplica regula congelarii pestelui in maximum 10-12 de ore de la capturare, la bordul navei, mentinand, astfel, gustul uimitor de peste proaspat si valorile nutritive cat mai mult timp posibil", specifica Adam Basalaj, director general al Frosta. Golden Fish Fingers, care face parte din gama principala de produse FRoSTA, sunt facute integral din file de peste. Micii gurmanzi sunt impatimiti dupa baghetele de peste FRoSTA, in special datorita invelisului sau auriu si crocant. Cu baghetele de peste FRoSTA, veti putea schimba, cu certitudine, preferintele alimentare ale copiilor dumneavoastra. Mamele prefera Golden Fish Fingers deoarece 5 baghete de peste acopera 25% din ratia zilnica de fosfor! Baghetele noastre de peste sunt o sursa de proteine si de fosfor – doua ingrediente necesare cresterii armonioase a copiilor. Sunt sigure pentru copii pentru ca nu au nici macar un os de peste. Peste la cuptor cu sos broccoli este combinatia perfecta de file suculent Alaska Pollock si sos aromat. Secretul gustului delicios sta in selectarea atenta a celor mai bune ingrediente: cel mai bun peste, legume crocante si condimente autentice. Dupa ce s-a copt in cuptor, fileul suculent Alaska Pollock se imbraca intr-un invelis crocant de sos broccoli. Ori de cate ori doriti sa va impresionati oaspetii cu o masa speciala, serviti Peste la cuptor cu sos broccoli. File de Lux cu sos de mustar: Nu toata lumea stie ca sosul de mustar a fost inventat de romani, pe baza semintelor de mustar alb sau negru. Gustul sau specific scoate tot ce e mai bun din peste. Fileul de Lux cu sos de mustar contine file de somon, inabusit in sos de mustar, miere usoara si smantana. Incercati si File de Lux cu sos de cascaval si File de Lux cu sos de spanac. Salmon steaks: Somonul este un peste rafinat, care traieste in ape dulci sau sarate – simbolul luxului si garantia gustului sofisticat. Carnea de somon salbatic de Pacific are o culoare specifica, roz-portocalie, si un gust inconfundabil. Carnea de somon salbatic contine mai putine grasimi decat carnea de somon de crescatorie si are un gust lejer. De aceea, FRoSTA Salmon steaks, servite cu un pahar de vin alb, ii vor impresiona si pe cei mai pretentiosi dintre gurmanzi!

Magazinele de unde pot fi achizitionate produsele FRoSTA din peste: Carrefour, Cora, Real, Kaufland, Metro, Selgros, Interex, Billa, Gima, Profi, Mega Image, Carrefour Expres, Albinuta, Canserv, Angst, Cristim, General Nic, Alcom, Murfatlar, Comind, Annabella, Diana, Aurocor, Berlin, Vascar, Veritas,Unicarm. Distribuitor: Agroalim Distribution

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2