Tehnologii

566

Frigotehnica a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre cele mai prestigioase companii din domeniul frigului industrial din România, Frigotehnica, a devenit Partener și va participa la cea de-a XII-a ediție a conferinței Meat.Milk 2023 care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Poiana Brașov.

Cu această ocazie, în dimineața de 29 mai, domnul Voicu Răzvan-Director de Dezvoltare, va susține prezentarea cu titlul ”Soluții frigorifice moderne”. Iată cum își definește compania Frigotehnica valorile după care își ghidează activitatea începută în anul 1958:

”Misiunea Frigotehnica se asociaza cu provocarea. Principala provocare este sa imbunatatim calitatea vietii oamenilor si in aceeasi masura sa protejam mediul in care traim.

Dezvoltam concepte solide, produse la standarde de calitate superioara si aducem un plus de beneficii adaptate cerintelor de piata, oferind multiple solutii clientilor nostri.

VALORILE NOASTRE

Valorile Frigotehnica se aduna in jurul echipei noastre. Credem in integritate, in profesionalism si in responsabilitate, dar cel mai mult credem in oameni. Stim ca la baza succesului se afla comunicarea, corectitudinea si respectarea angajamentelor atat fata de noi cat si fata de clientii nostri.

TELURILE NOASTRE

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2