Stiri

186

FrieslandCampina introduce o nouă structură de management

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Grupul olandez de produse lactate FrieslandCampina a implementat o serie de modificări ale structurii sale de management.

Odată cu schimbarea, compania își propune să accelereze transformarea și să-și mărească în continuare flexibilitatea în operațiuni.

FrieslandCampina și-a reorganizat consiliul executiv, care cuprinde în prezent directorul general și directorul financiar, pentru a include noi membri, precum un președinte pentru produse alimentare și băuturi și un director de oameni.

Echipa de conducere executivă reînnoită va vedea toate unitățile de afaceri și funcțiile strategice reunite, a spus compania, citată de European Supermarket Magazin.

Se așteaptă ca modificările să conducă la mai puține straturi de management, la o mai bună luare a deciziilor și la o implementare accelerată a strategiei de afaceri a grupului.

Hein Schumacher, CEO al FrieslandCampina, a declarat că schimbările în structura de conducere înseamnă „deciziile pot fi luate rapid și într-un mod coeziv”.

Schumacher a adăugat că grupul operează într-o „lume dinamică”, în care este esențial să răspundem la „circumstanțe în schimbare”, iar noua structură se potrivește acestei piețe.

Consiliul de supraveghere a aprobat modificările propuse la structura de conducere superioară și a cerut consiliului de întreprindere un management relevant. Noua structură de management este valabilă de la 1 martie 2021.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2