Tehnologii

237

FrieslandCampina Ingredients a devenit membră a Asociației Globale Prebiotice

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Asociația Global Prebiotic (GPA), instituția comercială internațională reprezentând producători prebiotici, mărci și parteneri aliați, a anunțat că FrieslandCampina Ingredients s-a alăturat organizației la nivel de membru, INFORMEAZĂ Dairy Reporter.

FrieslandCampina Ingredients are un portofoliu de sănătate digestivă, incluzând galactooligozaharida derivată din lactate (GOS), și oligozaharida de lapte uman (HMO) 2’FL.

”FrieslandCampina Ingredients este cunoscut pentru conducerea drumului în prebiotice cu GOS-ul lor bine cercetat, precum și 2'FL”, a declarat directorul executiv GPA, Len Monheit.

”Odată cu alăturarea FrieslandCampina Ingredients, GPA continuă să își extindă prezența globală, adaugă un set de ingrediente bine fundamentat și permite planului nostru de lucru să evolueze către nutriția în stadiul de viață”, a adăugat oficialul asociației.

La rândul său, Neus Bonavida, managerul segmentului de piață la FrieslandCampina Ingredients, a declarat: ”Portofoliul nostru de sănătate digestivă își folosește experiența în nutriția sugarului, în special HMP, pentru a oferi acum GOS și 2’FL o altă oligozaharidă.

Interesul global al consumatorilor pentru sănătatea digestivă crește rapid și suntem încântați să lucrăm cu GPA pentru a servi această categorie de consumatori”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2