Stiri

226

FrieslandCampina a lansat proiectul ”Solar Panel Project” pentru fermele mici

autor

MeetMilk.ro

distribuie

FrieslandCampina a lansat un proiect de panouri solare pentru acoperișuri mai mici, în cooperare cu Zelfstroom, pentru a-și accelera inițiativa de tranziție energetică, informează European Supermarket Magazine.

Proiectul panoului solar FrieslandCampina

Peste 3.300 de ferme lactate membre lucrează cu FrieslandCampina la tranziția către energia verde. Cu toate acestea, majoritatea fermierilor producători de lapte din cooperativa olandeză generează energie solară cu panouri pe suprafețe mari de acoperiș.

Cu noul proiect, FrieslandCampina încearcă să ajute fermierii lactați membri care doresc să uitilizeze panourile solare, dar în prezent nu sunt în măsură să înființeze un acoperiș solar mare din cauza capacității limitate în rețeaua electrică sau din alte motive specifice afacerii.

Utilizarea energiei generate într-un mod durabil contribuie la îmbunătățirea climatului. Este unul dintre domeniile principale ale programului de sustenabilitate „Hrănirea unei planete mai bune”, a adăugat FrieslandCampina.

Energie sustenabilă

Cooperativa de produse lactate lucrează împreună cu fermierii săi de lapte membri, oferind diverse programe pentru a începe să genereze energie durabilă pentru a-și atinge obiectivele.

Ca parte a acestei inițiative, sunt luate în considerare diferitele cerințe și situații specifice afacerii fermelor lactate membre.

Cu programe axate pe energia solară, energia eoliană și fermentarea gunoiului de grajd, FrieslandCampina accelerează producția de energie durabilă în ferme și contribuie la tranziția energiei verzi.

De asemenea, cooperativa de produse lactate împărtășește informații în timp real despre producția de energie de la peste 3.300 de ferme lactate membre pe site-ul său www.frieslandcampinaopwek.nl.

FrieslandCampina sărbătorește anul acesta 150 de ani de operațiuni și pentru a marca această ocazie, compania a ridicat steagul aniversar pe 8 septembrie în toate locațiile sale de producție din întreaga lume.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2