Repere

242

Forum Retail-Element central al Conferinței Meat.Milk 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre punctele centrale ale Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2020, care va avea loc în zilele de 5 și 6 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi ”Forum Retail”, în organizarea căruia s-a angajat să sprijine și Asociația Marilor Retaileri din România.

Conform programului, la Forum Retail, care se va desfășura în a doua parte a zilei de 6 octombrie, vor lua cuvântul reprezentanții marilor rețele de magazine din România, care vor intra în dialog cu furnizorii de produse din carne și lapte din România, cu fermierii prezenți la eveniment și cu reprezentanți ai autorităților.

Tema principală va fi exată pe îmbunătățirea relațiilor dintre furnizori și comercianți dar, mai ales, de extinderea colaborării cu firmele din România, mai ales că, acum, în condițiile evoluției maladiei Covid-19, lanțurile de aprovizionare trebuie să fie mult mai scurte, mai rapide, mai eficiente și, deci, mai ieftine.

O altă temă majoră care va fi abordată, va fi schimbarea comportamentului de consum al românilor, care, din cauza diminuării veniturilor, preferă alimente ieftine și, mai ales, necesitatea menținerii calității produselor la cote înalte și sigure.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2