80

Fonterra va dubla producţia de mozzarella, în Noua Zeelandă

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Fonterra va deschide o nouă fabrica în Clandeboye, în Noua Zeelandă, pentru a putea dubla producţia de brânză şi-n special de mozzarella. Fonterra şi-a propus să producă peste 300 milioane de pizza pe an, produs care va fi destinat pentru restaurantele şi marile lanţuri alimentare din China, Asia şi Orientul Mijlociu. Robert Spurway, director general al operaţiunilor globale al Fonterra a declarat că, în ultima perioadă s-a înregistrat o creştere la această categorie de produse şi această extindere va însemna cheia succesului în viitor. Directorul general Fonterra a declarat că produsele alimentare cum ar fi brânza, mozzarella sunt foarte apreciate, iar firma are puterea, datorită programelor de cercetare şi dezvoltare, să scurteze timpul de producţie şi să crească astfel, forţa de livrare a produselor. Această extindere face parte dintr-o campanie amplă pe care a iniţiat-o Fonterra, după ce şi-a dublat producţia de brânză topită în Te Rapa şi a pus în funcţiune recent fabrica de UHT Waitoa, urmând să extindă şi capacitatea de brânză feliată la Eltham. Managerul de la Clandeboze, Steve McKnight spune că fabrica va începe producţia în 24 de ore, aprovizionându-se şi cu lapte de la fermierii din zonă, pentru a reuşi să satisfacă cererea de mozzarella la nivel mondial. “Pentru a satisface toate comenzile de pe piaţă, vom produce brânză 24 de ore din 24 de ore, folosind noile noastre linii şi luând lapte iarna, de la agricultorii noştri din Canterbury, Southland și Otago ", a mai spus McKnight. de Aura Alexa Ioan

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2