Tehnologii

229

Fomică? aduce gustul de altă dată în casele românilor: doar carne de pasăre și condimente 100% naturale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Tot mai mulți consumatori adoptă un stil de viață sănătos, iar la gustul noilor rețete pentru un trai echilibrat nu s-a renunțat, dimpotrivă, condimentele sunt la mare căutare, lucru care a dus la dezvoltarea unui trend în materie de arome.

Dincolo de produse cu arome bazate pe plante, ierburi, consumatorii caută condimente care oferă o stare de bine generală, atât mentală – bazată pe trezirea amintirilor, cât și fizică – bazată pe relaxare spre exemplu.

Cum răspunde Grupul de firme Safir acestui trend?

Safir, prin intermediul brandului Fomică? – preparate și semipreparate doar din carne de pasăre și condimente 100% naturale – oferă comercianților și, în același timp consumatorilor, exact ce au nevoie de la carnea de pasăre: carne sănătoasă, corectă, provenită de la un producător român, condimente naturale, recunoscute de oricine și regăsite în orice bucătărie și modalități ușoare de preparare sau consum.

Curiozitatea în materie de gusturi își schimbă încet sensul. A început de la dorința consumatorilor de a încerca cât mai multe arome, de la tradiționale, la exotice și a ajuns în punctul în care decizia de a cumpăra un produs este bazată și pe povestea din spatele său și modul în care este supusă.

Prin urmare, un producător român de carne de pasăre, pe lângă faptul că ar trebui să producă o carne corectă și să folosească în rețetele lor condimente și ingrediente naturale, acum trebuie să țină cont și de comunicarea cu posibilii consumatori, să le intre și la suflet, ca apoi să fie în coșul de cumpărături.

Cum se crește un pui sănătos la Safir?

Grupul de firme Safir a înțeles acest aspect, această nevoie a consumatorilor de a ști „dedesubturile” alimentelor pe care le consumă. Astfel, în colaborare cu echipa Discovery România, Grupul a lansat două filme documentare de tipul „Cum se fabrică?” în care se vorbește transparent despre industria cărnii de pasăre și unde sunt prezentate imaginidin fermele proprii, din abator, fabrica de preparate și despre cum este pregătiră hrana păsărilor.

Fomică? este brandul care la bază are carne de pasăre Deliciosul de Vaslui, un alt brand al Grupului, carne proaspătă direct din abatorul propriu Safir. Iar pentru a păstra în casele românilor gustul și mirosul bun de altădată, Fomică? conține condimente 100% naturale, recunoscute de toată lumea, care, atent combinate, trezesc amintiri și duc cu gândul la preparatele de casă.

Pe lângă acest nou trend al aromelor, Grupul de firme Safir a descoperit un lucru evident de acum: consumatorul nu mai are timp de gătit, preferă să mănânce în oraș, să apeleze la serviciile de livrare sau să ia mici gustări printre sarcinile zilnice.

Preparatele și semipreparate Fomică? – sănătoase, gustoase, rapid de preparat

O alternativă sănătoasă și rapidă poate fi Fomică?, al cărui portofoliu de produse cuprinde carne de pasăre gata condimentată, de la Piept de pui până la Frigărui sau Cârnați de pasăre.

Pe lângă acestea – care necesită un timp mai mare de gătire, dar salvează procesul alegerii condimentelor – Fomică? mai propune consumatorilor și comercianților Hamburger sau Aripioare și Degețele din piept, gata pesmentate, ale cărui timp de gătire poate ajunge la maxim 20 de minute.

Iar pentru când nu este timp deloc de gătit, Pastramele de pasăre, afumate cu lemn de esență tare pot reprezenta masa sănătoasă și aportul de nutrienți de care organismul are nevoie într-o zi.

Rețeta pentru sărbători sănătoase și gustoase

Medicii și specialiștii recomandă o dietă bazată pe fructe, legume, cereale și carne albă, pentru a avea un sistem digestiv sănătos în această perioadă.

Totuși, o alternativă sănătoasă este propusă și de Fomică? care recomandă Cârnații proaspeți de pasăre, clasici sau picanți, având un conținut scăzut în grăsimi, dar păstrând gustul tradițional datorită condimentelor folosite.

Pastramele afumate sunt iarăși o variantă corectă pentru platourile aperitiv sau pentru micile gustări dintre mese, fiind o masă corectă și pentru cei mici.

Grupul de firme Safir vine în ajutorul comercianților cu un portofoliul de produse creat după nevoile consumatorilor, în funcție de diferitele modalități de consum ale acestora și în funcție de noile tendințe create de dorințele lor în materie de carne de pasăre.

Aflați mai multe despre produsele Grupului de firme Safir aici: safir.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2