Repere

261

Florin Câțu anunță pedepse dure pentru cei care transportă animale vii în perioadele caniculare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ca urmare a avertizărilor și dezvăluirilor făcute de asociațiile de protecția animalelor, privind nerespectarea interdicțiilor de transport al animalelor vii în perioadele caniculare, într-un mesaj pe Facebook, premierul Florin Cîţu anunţă pedepse drastice pentru cei implicați, cerând autorităţilor de resort să se asigure că transporturile de animale vii sunt suspendate.

”Am cerut să se aplice cele mai drastice sancţiuni celor ce nu ţin cont de această interdicţie. Am cerut ANSVSA, poliţiei şi ANAF să asigure eficacitatea măsurii suspendării transportului cu animale vii, pe perioada caniculei, şi să aplice cele mai aspre sancţiuni, unde este cazul.

Pentru că aud că unii nu respectă această măsură, pe care ANSVSA a comunicat-o încă din 29 iulie. Românii trebuie să ştie că nimeni nu e mai presus de lege, iar, în mandatul meu, mă voi asigura că se şi respectă acest principiu fundamental.

Parlamentul nu şi-a făcut treaba în ceea ce priveşte transportul cu animale vii. Aşa că voi relua cu celeritate demersurile necesare pentru a corecta legislaţia în domeniu". (Sursă foto: Animal International Romania)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2