118

Five Continents va participa cu stand la Meat & Milk 2016

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La fel ca la precedentele ediții, compania Five Continents va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, singurul eveniment profesionist dedicat sectoarelor de lapte și carne ale României, care, în acest an, se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru.   Și de această dată, Five Continents va fi prezentă la manifestare cu un stand propriu, care va fi organizat în Secțiunea B2B-Expo, acolo unde, participanții la Conferință vor putea degusta cele mai noi propuneri sortimentale și, desigur, produse lactate premium.   Five Continents si-a inceput activitatea in anul 1993, odata cu achizitionarea fabricii de prelucrare a laptelui de la Fetesti, judetul Ialomita. Fabrica de la Fetesti are o traditie de peste 50 de ani in fabricarea branzeturilor de tip cascaval, timp in care procesul tehnologic de obtinere a cascavalului a urmat linia traditionala. Dotarea fabricii cu echipamente moderne, adaptate la cerintele actuale, a dus la asigurarea parametrilor de calitate si de siguranta alimentara ceruti de normele aflate in vigoare. In 2005, Five Continents si-a marit gama de produse fabricate, prin inaugurarea a doua noi fabrici, construite dupa standardele UE:   Five Continents Group Rachiti (judetul Botosani) produce cascaval, telemea, branza de burduf, lapte de consum ai lactate proaspete (iaurt, lapte batut, chefir, smantana de consum);Five Continents Horezu (judetul Valcea) produce diferite sortimente de branza fermentata, obtinute din lapte de oaie sau de vaca, care sunt comercializate sub denumirea „Branza Fermentata Horezu” sau „Manastirea de Horezu”. Procesul technologic este asistat de o instalatie complet automatizata, unica in tara.   Toate produsele fabricate de Five Continents sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile noastre este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le au, fabricile detin laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna si personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate. (În imagine, un instantaneu de la standul Five Continents-Meat & Milk 2015)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2