Tehnologii

211

Five Continents-Botoșani, în prima linie a producției, în prima linie a acțiunilor anti Covid-19

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Perioada dificilă pe care o traversăm forțează companiile să acționeze rapid, adaptându-se cerințelor de producție și de piață dar, în primul rând, de protejare a salariaților și, prin aceasta, a procesului de producție.

Un bun exemplu în reprezintă firma de lactate Five Continents din Botoșani, aceea despre care putem spune argumentat că se află, atât în prima linie a producției, cât și în prima linie a acțiunilor de prevenire a eventualelor disfuncționalități cauzate de Covid-19.

Pentru a avea o imagine cât mai corectă asupra activității de la Five Continents-Botoșani, ne-am adresat domnului George Grecu, acela care ne-a declarat că, până acum, activitatea se desfășoară normal, livrările și vânzările de lactate produse situându-se la nivelul de business prevăzut.

Mai important, însă, este faptul că la Five Continents-Botoșani s-au luat cele mai drastice măsuri de prevenție a efectelor SARS CoV-2 sau al Covid-19. Astfel, la intrarea in fabrica, absolut toți salariații sunt verificați de personal de specialitate, pătrund în spațiile interioare doar după o dezinfectare a îmbrăcăminții.

Tot în scop de prevenție, compania a amenajat o cameră specială de neutralizare a agenților patogeni de pe hainele și echipamentele salariaților, cu raze ultraviolete, după ce aceștia se dezbracă în prealabil.

Altături de alte măsuri, tot sistemul conceput și pus în aplicare a determinat ca, până acum, compania să nu întâmpine nicio problemă, cunoscându-se uriașul pericol pe care l-ar avea prezența în interiorul fabricii a cel puțin unui salariat bolnav de Covid-19.

Ca urmare, conducerea companiei asigură toți beneficiarii și consumatorii de deplina siguranță alimentară a produselor finale și, desigur, a calității desăvârșite a acestora.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2