Repere

218

Expo-Conferința Meat.Milk va avea loc în zilele de 5 și 6 octombrie 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Agenţia infoGROUP anunță că ediția 2020 a Expo-Conferinţei Internaţionale Meat.Milk va avea loc în zilele de 5 şi 6 octombrie, la Hotel Alpin din Poiana Braşov. Organizarea va respecta cu strictețe normele de siguranță sanitară impuse de autorități, valabile în zilele de desfășurare.

Actuala ediție își va adapta programul și tematica ținând cont de implicațiile maladiei Covid-19 asupra sectoarelor de carne și lapte ale României. Conceptul programului va fi axat pe ideea reconstrucției celor două sectoare, începând de la activitatea de fermă, și până la retail, luând în calcul modificările petrecute deja în piață, relațiile de afaceri, comportamentul de consum al românilor, impactul internațional etc.

Ne bucurăm să vă informăm că toate instituţiile statului, care au anunţat deja că îşi vor trimite reprezentanţi la evenimetul programat iniţial (MADR, ANSVSA, ANPC, APIA, Minsterul de Interne), şi-au păstrat interesul şi susţinerea şi pentru noile date de desfăşurare.

Totodată, vă anunţăm de întregul sprijin al asociaţiilor profesionale din domeniu şi al tuturor speaker-ilor care şi-au reconfirmat prezenta la eveniment: Romalimenta, ARC, APRIL, FCBR, APCPR, ACEBOP, APAR.

Și ediția din acest an va reuni elita profesioniștilor din cele două sectoare: fermieri, procesatori, furnizori de tehnologii și materii prime, produse de laborator, sănătate animală și siguranță alimentară, reprezentanți ai marelui retail etc.

Din programul acestei ediții nu vor lipsi prezentările de companii, secțiunea B2B-Expo, Movie Meat.Milk, Forum Retail, Gala Premiilor Meat.Milk sau minutele de networking, însă, organizatorii pregătesc un program îmbunătățit, menit să faciliteze identificarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor tuturor participanților.

Să reconstruim România împreună!

Participați la Meat.Milk 2020!

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2