Tehnologii

229

Evonik elimină tehnologiile bazate pe chimie și alege soluțiile durabile

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Evonik înlocuiește soluțiile chimice problematice cu soluții curate din cele mai naturale ingrediente ale pământului, după cum notează PackagingDigest.

Fiind un partener de încredere în industria ambalajelor aseptice, Evonik furnizează produsele OXTERIL® și DUROX® cu calitate superioară și servicii tehnice remarcabile.

De la un suc de portocale dimineața sau un pahar de lapte până la o băutură energizantă întineritoare, toți ne bazăm pe producătorii de băuturi și produse lactate pentru a ne asigura că băuturile de care ne bucurăm sunt nu numai răcoritoare, ci și sigure de consumat.

Majoritatea producătorilor de băuturi și produse lactate sunt provocate să găsească chimicale ușor de utilizat și rentabile pentru tratarea microorganismelor dăunătoare întâlnite în timpul procesului de ambalare.

De la sisteme de închidere până la sterilizarea prin baie, pulverizare sau vapori de cutii sau sticle PET, Evonik oferă un portofoliu robust de sterilizanți și dezinfectanți pe bază de acid peracetic și peroxid de hidrogen pentru a satisface cerințele în curs de dezvoltare ale asepticului cu conținut scăzut de acid, cu conținut ridicat de acid și a aplicațiilor cu termen de valabilitate extins, pe piața ambalajelor de băuturi.

Sterilizatorii de peroxid de hidrogen și acid peracetic de la Evonik asigură o sterilitate optimă care satisface nevoile dvs. de ambalare a băuturilor aseptice, dar au un impact minim asupra mediului, prin descompunerea în subproduse benigne după utilizare.

Ambalajele aseptice sunt folosite pentru a proteja alimentele și băuturile pe tot parcursul lanțului de aprovizionare. Garantează o calitate ridicată a produselor alimentare ambalate combinate cu o durată lungă de valabilitate.

Pe măsură ce cererea consumatorilor crește pentru băuturi „naturale” fără conservanți și pentru produse cu beneficii suplimentare, în zilele noastre o mare varietate de produse alimentare și de băuturi sunt ambalate aseptic în cutii, pungi, cupe sau sticle.

Ambalajul aseptic utilizează peroxid de hidrogen sau acid peracetic pentru sterilizarea materialului de ambalare și a mașinilor și permite introducerea de băuturi ușor îmbuteliate fără stres termic suplimentar sau conservanți adăugați.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2