Ferma

137

Evoluții recente pe piața internațională a nutriției animale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

All About Feed a realizat o sinteză a celor mai recente evoluții de afaceri și actualizări din întreaga lume, inclusiv achizițiile de fabrici de furaje în SUA, lansarea unei noi game de suplimente granulare pentru furaje, precum și parteneriate și extinderi în industria globală a furajelor. Iată ce s-a întâmplat recent în domeniu:

Volac lansează un nou site web de aditivi pentru furaje

Volac a lansat un nou site web pentru divizia de aditivi pentru furaje, despre care spune că evidențiază serviciile de asistență tehnică expertă ale companiei și gama de produse bazate pe dovezi, concepute pentru a îmbunătăți eficiența și sustenabilitatea sistemelor de producție a animalelor de pe tot globul.

Cargill achiziționează fabrici de furaje din SUA

Pentru a crește odată cu comerțul cu amănuntul agricol și segmentele mari de fermă/agricultură în regiunile de vest și centrală ale SUA și pentru a extinde capacitățile de producție și distribuție ale activității sale de nutriție și sănătate animală, Cargill a achiziționat 2 fabrici de furaje de la Compana Pet Brands.

Unul este în Denver, Colorado, iar celălalt în Kansas City, Kansas. Fabrica din Denver are 35 de angajați și are linii de ambalare dedicate, ceea ce permite creșterea cu clienții agro-retail care deservesc segmentele de fermieri din curte/hobby și proprietari de animale de companie.

Cargill va putea, de asemenea, să răspundă nevoilor marilor operațiuni agricole și fermiere din regiune cu capacitatea extinsă și unele investiții suplimentare în operațiune.

Moara din Kansas City este situată aproape de unitatea de furaje Cargill din Kansas City și permite companiei să continue să fie un furnizor cheie în zonă și să se dezvolte cu clienții din regiune.

dsm-firmenich primește autorizația de piață pentru Bovaer în Coreea de Sud

dsm-firmenich a anunțat că aditivul său pentru hrana pentru reducerea metanului Bovaer a primit aprobarea pieței pentru utilizare la bovine de carne din Coreea de Sud, fiind primul produs pe care țara l-a aprobat în acest scop. Țara are 3,6 milioane de vite de carne.

Timac Agro lansează o nouă gamă de suplimente alimentare granulare

Timac Agro UK a lansat o nouă gamă de suplimente alimentare bazate pe formulările blocurilor sale de nutriție pentru animale, concepute pentru a ajuta la eficiența hranei la vaci, oi și capre. Acum disponibile, Spadea Rumen G și Spadea Fix’N G sunt 2 suplimente minerale microgranulate, formulate special pentru a tampona rumenul și pentru a spori eficiența utilizării furajelor.

dsm-firmenich anunță autorizarea UE pentru HiPhorius

dsm-firmenich a anunțat aprobarea noii sale generații de fitază HiPhorius pentru toate speciile de păsări de curte pentru îngrășare sau crescute pentru ouat sau crescute pentru reproducere, scroafe din toate speciile de Suidae și toți peștii cu aripioare din UE. HiPhorius, se spune, permite o utilizare mai eficientă a fosforului și o îndepărtare mai rapidă și mai eficientă a puternicului fitat antinutrient.

Novus colaborează cu Ginkgo Bioworks pentru a dezvolta noi aditivi pentru hrana animalelor

Novus International și Ginkgo Bioworks, implicate în programarea celulelor și biosecuritatea, s-au asociat pentru a dezvolta aditivi avansați pentru hrana animalelor, menționați să răspundă nevoilor în evoluție ale industriei agriculturii animale. Novus va utiliza Ginkgo Enzyme Services pentru a construi enzime mai eficiente care pot fi produse în mod rentabil.

CJ Bio finalizează tranzacția Thr Pro 80% la 85% Active

CJ Bio a finalizat tranziția planificată a Threonine Pro, crescând conținutul său activ de L-treonină de la 80% la 85%. Fabrica companiei din Fort Dodge, Iowa, a început să producă Threonine Pro 85% în iunie, încetând producția de 80% material.

Threonine Pro a fost introdus pentru prima dată pe piața din SUA în 2019 și de atunci a devenit cea mai vândută sursă de suplimente Thr datorită tendinței de onshoring, iar produsele au îmbunătățit caracteristicile de manipulare.

Kuhn adaugă folie de legare la presa de balotat FB 3130

Kuhn Farm Machinery a extins opțiunea tehnologiei sale de legare cu film cu două bobine la presa de balotat FB 3130. Sistemul cu două bobine era deja disponibil pentru FB 3135 mai mare – adăugarea înseamnă că ambele modele din gama FB 3100 cu cameră fixă ​​oferă acum opțiunea.

Sistemul utilizează 2 role de folie extensibilă de 750 mm pentru a lega balotul, spre deosebire de o singură unitate convențională mai largă. Aceasta înseamnă că operatorii manipulează role mai ușoare, ceea ce le face mai ușor de încărcat în manta.

Filmul are un raport de pre-întindere mai mare în comparație cu filmele convenționale, oferind potențialul de a reduce costurile de legare cu până la 37%.

Process Integration se mută la noul sediu

Process Integration a fost fondată în urmă cu 9 ani cu misiunea de a oferi cele mai eficiente soluții în instalațiile de proces. De atunci, compania a cunoscut o creștere, iar în septembrie 2024, sediul s-a mutat într-o nouă unitate de 1.200 mp în Skanderborg, Danemarca, pentru a-și găzdui angajații și proiectele viitoare.

În ultimii ani, compania s-a extins cu birouri în Chile și Norvegia, precum și noi birouri satelit în Viborg și Vejle. În plus, au numit un agent în SUA și au stabilit un atelier în Hørning.

Hanskamp lansează FeedStation Mobile

Hanskamp a introdus FeedStation Mobile, o soluție care permite automatizarea distribuția ic și individuală a furajelor concentrate la vaci în timpul pășunatului. Acest sistem durabil și mobil este conceput pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea vacilor, reducând în același timp costurile de hrană și optimizând producția de lapte și carne.

FeedStation Mobile poate fi folosit și în hambar prin simpla conectare la o sursă de alimentare, permițând ca stația să fie utilizată pe tot parcursul anului, atât în ​​interior, cât și în exterior. Compania va prezenta FeedStation Mobile la EuroTier în luna noiembrie (hala 13, standul 13C15).

Protein Producer construiește fabrici de fermentație pentru hrana animalelor în Asia de Sud-Est

Producătorul danez de proteine, European Protein, cunoscut pentru proteinele sale fermentate pentru hrana animalelor, a încheiat un parteneriat cu producătorul malaezian de furaje, Yenher Holdings Berhad, pentru a înființa 2 noi fabrici de fermentare care să aprovizioneze piețele din Asia de Sud-Est.

Instalațiile de fermentație se vor alătura unei familii de 3 fabrici din Danemarca, Ucraina și SUA. Prima dintre cele două plante din Malaezia va produce proteine ​​fermentate pe bază de făină de rapiță, alge marine și făină de soia, în timp ce a doua va fermenta un nou produs pe bază de făină de miez de palmier.

Orffa se extinde în Asia

Fondată în Belgia în 1967, Orffa își extinde acum prezența în Asia prin numirea lui Ramakanta Nayak ca noul director general pentru regiunea Asia-Pacific. Nayak va conduce inițiativele de a oferi soluții de hrană bazate pe știință care să răspundă nevoilor specifice ale producătorilor de animale din Asia, cu accent pe sănătatea intestinală și imunitate, eficiența furajelor și nutriția minerală.

Fefana o realege pe Séverine Deschandelliers în funcția de președinte

Séverine Deschandelliers a fost realesă președinte al Fefana pentru un nou mandat de 2 ani. Pe parcursul celor 2 mandate în care a fost președinte, Deschandelliers și-a concentrat acțiunile pe creșterea gradului de conștientizare a părților interesate cu privire la rolul ingredientelor de specialitate pentru furaje în limitarea impactului asupra mediului al producției de animale.

Ea a condus, de asemenea, acțiunea Fefana privind necesitatea de a moderniza cadrul de reglementare pentru a elibera potențialul inovator al industriei hranei pentru animale și pentru a-i spori eficacitatea generală pentru a sprijini tranziția către un sistem alimentar mai durabil. (Foto: Dreamstime) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2