Repere

240

EVENIMENT! La ediția festivă a conferinței Meat.Milk va avea loc Consiliul de Miniștri

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum am anunțat în edițiile trecute, în zilele de 24 și 25 mai 2021 va avea loc cea de-a X-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. Pentru a sublinia caracterul sărbătoresc al ediției din acest an, organizatorii au inclus în program o secțiune surpriză.

Pentru a marca o dată în plus caracterul sărbătoresc al acestei ediții, în după-amiaza zilei de 25 mai va avea loc Sesiunea Festivă ”Consiliul de Miniștri”, la care vor fi invitați să participe toți miniștrii Agriculturii din perioada 2011-2021: Valeriu Tabără, Dacian Cioloș, Daniel Constantin, Achim Irimescu, Petre Daea și, desigur, Nechita Adrian Oros.

Aceștia vor intra în dialog amical cu participanții din sală și vor discuta despre evoluția sectoarelor de carne și lapte ale României din ultimii zece ani, precum și despre viitorul acestora.

Din programul acestei ediții nu vor lipsi prezentările de companii, secțiunea B2B-Expo, Movie Meat.Milk, Forum Retail, dialogul direct cu reprezentanți ai MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, ai asociațiilor profesionale.

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2