Repere

249

Eveniment: Consiliul Miniștrilor Agriculturii va avea loc la Conferința Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ediția de anul trecut al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk a marcat și debutul unei noi secțiuni a manifestării, mai precis, a Consiliului de Miniștri. Sesiunea va fi reluată și la ediția a XI-a a evenimentului care va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Criză sau oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României!”

Dicizia de a se permanentiza acest punct din program a fost ușoară pentru agenția infoGROUP, organizatoare a conferinței, după succesul deosebit pe care l-a avut anul trecut.

Ca urmare, în acest an, în data de 7 iunie, foști miniștrii care au condus MADR și, implicit, destinele agroindustriei românești, vor fi și în acest an în fața participanților pentru a dezbate împreună cu aceștia cele mai presante teme ale momentului.

Astfel, vor fi prezenți domnii: Valeriu Tabără, Daniel Constantin, Petre Daea, Adrian Oros și, desigur, domnul ministru în exercițiu Adrian Chesnoiu. Toți acștia au confirmat participarea.

La Meat.Milk va fi prezent și domnul Achim Irimescu-Ministru Plenipotențial al României pe lângă Comisia Europeană, acela care, în după-amiaza zilei de 6 iunie, va aduce participanților la manifestare cee mai noi informații referitoare la evoluția agroindustriei europene și, secvențial, a sectoarelor de carne și lapte.

Informații și înscrieri pe www.meat-milk/conferinta, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

Înscrie-te, Participă, Implică-te!

Meat.Milk: Discuții directe, rezultate concrete

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2