Stiri

149

EU Health Award: Promovarea unor obiceiuri sănătoase

autor

MeetMilk.ro

distribuie

„Premiul pentru promovarea unor obiceiuri sănătoase”, ediția 2020 (The 2020 EU Health Award), va recunoaște și recompensa inițiative ale orașelor și școlilor care au contribuit la promovarea unui stil de viață sănătos pentru copii cuprinși în categoria de vârstă 6-18 ani, informeaza MADR intr-un comunicat. 

Practicile prezentate în cadrul acestui concurs trebuie să fie în curs de implementare la 1 ianuarie 2017. Aceste inițiative pot fi deja încheiate sau pot fi încă în desfășurare la momentul lansării prezentului anunț. Inițiativele ar putea include, de exemplu, acțiuni de promovare a unui regim alimentar sănătos, creșterea gradului de conștientizare asupra greutății corporale sănătoase, precum și prevenirea utilizării tutunului de către diversele categorii de tinerilor.

Practicile depuse trebuie să fi fost puse în aplicare suficient de mult timp pentru a se demonstra efectul benefic, precum și îmbunătățirile aduse față de punctul de pornire.

Cine este eligibil?

  • Orice oraș cu mai mult de 30 000 de locuitori. În țările în care nu există nici un oraș cu mai mult de 30 000 de locuitori, cel mai mare oraș este eligibil pentru a aplica.
  • Orice școală primară sau secundară ale căror inițiative sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Termen de depunere: 29 aprilie 2020, la ora 11.00 a.m., ora Bruxelles-ului.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul MADR.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2