Tehnologii

249

EnSure Touch, de la Biotrend Plus, soluția pentru asigurarea protecției și sănătății în spațiile de lucru

autor

MeetMilk.ro

distribuie

In acest moment, cu totii avem nevoie de siguranta si protectie in cea ce priveste sanatatii noastre! Asigurarea unui mediu de lucru curat si sigur este cruciala, mai ales in moment de situatia de urgenta, impusa de noul coronavirus in intraga lume. Ati asigurat un mediu de lucru suficient de curat, pentru a va proteja pe dvs., managerii, angajatii, vizitatatori, pacientii si clientii?

Motoul companiei Biotrend Plus este "Prevenirea este cea mai buna protectie". De acesta oferim suport pentru toate industriisi institutii in lupta lor cu COVID-19.

Va prezentamEnSURE ™ Touch–cea mai noua generatie luminometrupentru controlul rapid al igienei si analize microbiologice rapidepe suprafete, lichide si produse.

Microorganismele, inclusiv noul coronavirus, au capacitatea de a ramane pe suprafete mult timp. Aceasta este o conditie cu risc mare, daca intram in contact direct cu suprafetele contaminate.

Prin urmare, igiena mainilor si a suprafetei este obligatorie pentru incetinirea raspandirii COVID-19. Acum este mai important ca niciodatasa imbunatatiti metodele de curatare si sa aveti posibilitatea sa determinati cu precizie nivelul igienizarii.

Masurarea obiectiva si rapida a curatenia suprafetelor prin intermediul unui test bazat pe detectarea ATP (adenozin trifosfat) oferarezultat precis pe loc cu privire la eficienta curatarii. Din acest motiv, detectarea ATP pe suprafete dupa curatare este un indiciu pentru curatare nereusita si necesita masuri corective imediate.

Sistemul EnSure Touch impreuna cu UltraSnap (линк към сайта)pentru preluarea probei pe suprafete, si va da rezultat in doar10 secunde, daca suprafata a fost curatata bine cu ajutorul detectarii a ATPmolecula de energie care se regaseste in fiecare celula.

Cum va ajuta sistemul EnSure Touch si Ultrasnap in prevenirea imbolnavirii cu virusul:

SISTEMELE ATP nu detecteaza virusul direct, dar materia infectata cu COVID-19 contine reziduri biologice pe care sistemele de ATP EnSure Touch le detecteaza.

Ce primiti cu EnSure Touch:

• Rezultat precis "murdar – curat" in cateva secunde

• Analize microbiologice rapide in doar 8 ore

• Arhiveaza rezultatele si creeaza automat un raport

• Indicator colorat pentru citirea usoara a rezultatului

• Gestionare si intretinere de la distanta

• Gestionarea mai multor intreprinderi cu export de date wireless in Sure Trend Cloud.

Pentru ce pot fi utilizate produsele pentru verificarea igienei, oferite de „Biotrend Plus SRL“:

-Pentru monotorizarea proceselor de curatare si verificarea eficientei acestora.

-Pentru verificarea zonelor cu risc ridicat daca sunt curatate corespunzator.

-Pentru a verifica daca s-a efectuat o spalare eficienta a mainilor

-Pentru a va asigura ca zonele comune, sălile de ședințe și birourile și echipamentele de birou sunt curățate standard

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2