Tehnologii

474

EMS Floor Group va participa la conferința Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firma EMS Floor Group va participa la expo-conferința internațională Meat.Milk 2023, care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 29 și 30 mai sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru?”

EMS Floor Group execută pardoseli sigure pentru industria agro-alimentară

Cine este EMS Floor Group ?

EMS Floor Group a fost înființată în 2010 din dorința fraților fondatori de a ajuta și de a contribui la prosperitatea oamenilor. EMS este un vis care s-a conturat încă din adolescență, fiind materializat sub forma unei companii pragmatice, care deservește comunitățile într-un mod foarte concret.

Expertiza echipei începe, așadar, cu oamenii care conduc compania, fiind ei înșiși practicieni în domeniu, profesioniști care au lucrat direct, cot la cot cu cei de la toate nivelurile de execuție.

Ceea ce își dorește echipa EMS este să fie suport real pentru antreprenorii și producătorii mici și mijlocii, prin capacitatea de producție și echipe simultane operative, dar și prin folosirea celor mai diverse sisteme de aplicare a pardoselilor la nivel european.

Ce servicii oferă EMS Floor Group?

EMS Floor Group implementează sisteme de pardoseli pentru o varietate largă de spații – inclusiv din industria alimentară, spații comerciale, dar și pentru terenuri de sport, parcări, clinici, birouri. Complementar la serviciile de pardoseli EMS Floor Group oferă și servicii de hidroizolații.

Cum ajută EMS Floor Group industria agro-alimentară?

Încă din 2010, EMS realizează sisteme de pardoseli pentru diverse spații industriale și comerciale. Experiența și expertiza acumulate ajută echipa EMS să ofere soluții personalizate în funcție de fiecare spațiu.

Realizarea pardoselilor pentru industria alimentară ține cont de materialele folosite, de specificul spațiului, a mediului de lucru și a produselor prelucrate.

Astfel, pardoselile aplicate de Ems Floor Group asigură siguranța consumatorului final prin realizarea pardoselilor agrementate HACCP (Hazard analysis and critical control points). Acest tip de suprafață va furniza siguranța sanitară a spațiului de lucru.

Alimentele prelucrate în spațiile dotate cu o pardoseală agrementată HACCP sunt protejate de microbi, astfel, cosumatorul final este protejat, iar reclamațiile ulterioare sunt inexistente.­

Pardoselile aplicate în industria agro-alimentară sunt o reală investiție

Atunci când alegi montajul unei pardoseli în industria alimentară te gândești la amortizarea nvestiției. Sigur, vrei o pardoseală care să țină microbii la distanță, să fie rezistentă la trafic intens și la diverse șocuri mecanice. Dar vrei și durabilitate și sustenabilitate.

Pardoselile EMS realizate din mortare / betoane poliuretanice vin însoțite de o garanție de 10 ani. Ce beneficii aduce această garanție?

  • În primul rând, ești sigur că investiția ta se amortizează într-un timp scurt. Nu ai nevoie de cheltuieli neprevăzute cu întreținerea pardoselii și nici nu îți faci griji în ceea ce privește eventualele reparații.
  • Apoi, ești sigur că apelezi la servicii de specialitate și că beneficiezi de suport tehnic dedicat domeniului tău de activitate. Pardoselile EMS pentru industria alimentară sunt rezistente la șocuri termice, mecanice și la substanțe chimice. În plus, nu favorizează dezvoltarea microbilor, a bacteriilor sau a altor substanțe care pot pune în pericol materia primă folosită în spațiul amenajat.

Pașii pe care îi ai de urmat în procesul de achziție și montaj pentru pardoseli

Dacă te-ai hotărât și ai decis că este momentul să amenajezi spațiul de producție cu pardoseli destinate industriei alimentare nu trebuie decât să contactezi firma cu care îți dorești să colaborezi.

În cazul EMS Floor Group, procesul este unul simplu și rapid. Primul pas este să contactezi un membru al echipei și după ce vei oferi toate detaliile despre proiectul și spațiul tău, vei primi suport pentru a alege varianta de pardoseală potrivită.

Ce spun clienții EMS Floor Group din industriaagro-alimentară?

“Pot caracteriza colaborarea cu EMS Floor Group ca fiind excelenta. Au răspuns în mod prompt și profesioni stsolicitărilor și standardelor noastre iar lucrarea executată e la cele mai înalte standarde. Felicitări Echipei EMS Floor” E.O.-Oprea Avicom

Contact: EMS Floor Group

Site: emsfloorgroup.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2