Tehnologii

309

Elopak își va expune noile tehnologii durabile de ambalare la Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre liderii mondiali în tehnologia ambalajelor destinate laptelui și băuturilor, Elopak va participa la cea de a X-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2021.

Cu această ocazie, Elopak își va expune noile tehnologii și ambalaje destinate industriei laptelui și a băuturilor, concepute dupăp cele mai avansate principii de durabilitate. În prezentarea sa, Elopak afirmă:

”Suntem o companie durabilă. Ne ocupăm de combaterea schimbărilor climatice și pentru a conduce activitatea spre o economie mai circulară, fiind conștienți că este obligația noastră să lăsăm în urmă un pământ mai bun pentru următoarea generație. A fi durabil este esențial pentru organizația noastră și asigurăm creșterea economică fără a exploata resursele sau oamenii de pe această planetă.

Fiind o corporație globală, Elopak se angajează să acționeze întotdeauna în conformitate cu standarde etice acceptabile, să își asume responsabilitatea pentru acțiunile noastre și să se asigure că compania respectă legile și reglementările locale.

Ne propunem să menținem principiile de guvernanță corporativă care să încurajeze un management de afaceri sănătos și adecvat, protejând succesul pe termen lung pentru compania noastră, precum și pentru lanțul nostru valoric.

Abordarea Elopak cu economie redusă de carbon și circulară a ambalajelor vizează sprijinirea clienților în reducerea amprentei de carbon a ambalajelor și atingerea obiectivelor de durabilitate”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2