Label
Acasă
Companie
Publicitate
Newsletter
GDPR
Contactează-ne
Label
Acasă
GDPR
Știri
Show TV
Fermă
Companie
Repere
Revistă
Conferinţă
Newsletter
Tehnologii
Publicitate
Hartă
RO
EN
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Toate
Știri
Repere
Fermă
Tehnologii
Revistă
Conferinţă
Emisiune TV
Hartă
Limba:
RO
RO
ENG
Vezi și:
meatmilk.ro
infoconstruct.ro
infoaliment.ro
infoferma.ro
infocolor.ro
infogroup.ro
topbrand.ro
Breaking
News
Produsele din carne low-fat: creștere accelerată în 2024–2025
Automatizarea procesului de pasteurizare: eficiență și stabilitatea parametrilor industriali
Optimizarea fluxurilor de tranșare: indicatori tehnici și eficiență în industria cărnii (2024–2025)
Standardizarea parametrilor de igienă în procesarea cărnii: cerințe europene și impact industrial (2024–2025)
Tehnologii
1401
EFSA: Sute de cazuri de Salmonella Enteritidis ST11 legate de carnea de pui
Autor
MeatMilk.ro
Distribuie pe
Ai aflat ceva nou din acest articol?
Da
Nu
Articolul anterior
Articolul urmator
Citește și:
Repere
Produsele din carne low-fat: creștere accelerată în 2024–2025
Citește Articolul
2025 decembrie 12
Tehnologii
Automatizarea procesului de pasteurizare: eficiență și stabilitatea parametrilor industriali
Citește Articolul
2025 decembrie 12
Stiri
Optimizarea fluxurilor de tranșare: indicatori tehnici și eficiență în industria cărnii (2024–2025)
Citește Articolul
2025 decembrie 11
Repere
Standardizarea parametrilor de igienă în procesarea cărnii: cerințe europene și impact industrial (2024–2025)
Citește Articolul
2025 decembrie 11
Ai nevoie de reclamă?
Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?
Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.
Abonează-te