Tehnologii

212

Echipa Perutnina poate spune cu mândrie: Mâncarea excelentă este liantul care ne unește de 115 ani

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cea de-a 115-a aniversare a companiei, care a fost sărbătorită la sfarsitul anului trecut, a fost marcată în Grupul Perutnina Ptuj prin publicarea cărții ''Miroase a acasă''. Bucatele descrise în carte au fost o selecție din rețetele primite de la colegii noștri din toate cele șapte țări unde este activ grupul, se arată într-un comunicat transmis redacției revistei Meat.Milk.

Din 1905, prima avicolă și primul loc de achiziție a păsărilor de curte a fost stabilit în Ptuj. De-a lungul celor 11 decenii și până astăzi, angajații avicolei Ptuj au reprezentat un factor cheie pentru dezvoltarea și succesul Grupului Perutnina Ptuj.

Acesta a fost motivul pentru care am decis să dedicăm această aniversare ce marchează existența a mai mult de un secol a companiei noastre, angajaților noștri și bucătăriei lor de acasă. Micul dejun, prânzul de Duminică, grătarul în familie și cina festivă înconjurat de cei dragi îți permit să savurezi bogația nesfârsită de arome, preparate și amintiri. 

La fel cum mâncarea gustoasă vă determină să vă alăturați tuturor la masă, grija față de calitate și crearea unei varietăți de arome este ceea ce ne unește pe noi cei din Perutnina Ptuj.

Angajații noștri din șapte țări: Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Macedonia de Nord, România și Austria - au fost întrebați ce arome se pot întâlni în bucătăria lor și au fost invitați să ne împărtășească rețetele lor favorite gătite de bunici.

Rețetele vechi au primit o notă modernă prin metoda de preparare sau ingrediente noi, iar altele au servit drept inspirație pentru crearea de mâncăruri noi.

Aniversarea a reprezentat o oportunitate pentru angajați de a se interconecta, prin colectarea rețetelor, în ciuda distanțării sociale impuse de pandemie. Prin campania internă de colectare a rețetelor, au fost promovate valori precum colaborarea și creativitatea, și au fost recepționate rețete din toate cele șapte țări membre grupului Perutnina.

Unii au răsfoit rețetele scrise de mână ale bunicilor lor, alții au creat unele noi, unii chiar au pregătit povești foto grozave cu modul de preparare a unui anumit fel de mâncare. Împreună au creat o colecție de rețete dintr-o vasta regiune, adunand într-o singura carte o abundenţă de arome.

Colecția a fost îmbogățită și cu rețetele primite de la partenerii nostri externi. Din multitudinea de rețete primite, s-a făcut o selecție finală împreună cu revista profesională culinară Dober Tek (Bon Appetit) care le-a și aranjat în conformitate. Toate rețetele selectate au fost apoi gătite de stilistul culinar Grusa Zorn și pregătite pentru a fi fotografiate sub tutela renumitei fotografe Manca Jevšček, ambii din Slovenia.

Editarea și designul cărții în nu mai puțin de opt limbi, a fost, de asemenea, opera angajaților Perutnina Ptuj. Cartea Miroase a acasă a fost oferită partenerilor de afaceri la sfârșitul anului trecut, cu mare satisfacție și bucurie, cadou de Anul Nou. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2