Tehnologii

179

DuPont Nutrition & Biosciences, premiată de China Dairy Industry Association

autor

MeetMilk.ro

distribuie

DuPont Nutrition & Biosciences (DuPont) a anunțat printr-un comunicat transmis redacției Meat.Milk că i-a fost acordat primul premiu „Technology Progress Award”, la cea de-a 26-a Conferință Anuală a China Dairy Industry Association (CDIA).

CDIA desfășoară în fiecare an o serie de activități de atribuire în rândul întreprinderilor de produse lactate, mașini și ingrediente, în cadrul conferinței anuale a CDIA, pentru a încuraja și a asigura dezvoltarea durabilă a științei și inovării în industria produselor lactate.

Premiile CDIA pentru știință și tehnologie au două categorii, „Premiul pentru invenția tehnologiei” și „Premiul pentru progresul tehnologiei”. Proiectul DuPont intitulat „Culturi de iaurt YO-MIX® PRIME cu control final post-acidificare: cercetare, dezvoltare și promovare către companiile lactate” a fost înscris în categoria „Technology Progress Award”.

Culturile de iaurt YO-MIX® PRIME, care au fost lansate la nivel global la începutul acestui an, au fost dezvoltate pentru a crea blândețe și textură premium consumatorilor și pentru a oferi un nou nivel de îngăduință în iaurt.

Culturile pot ajuta producătorii de iaurt să economisească costurile de formulare, reducând cantitatea de lapte praf degresat adăugată pentru a spori textura iaurtului, le permite să adauge mai puțin zahăr, păstrând în același timp aceeași percepție de dulceață și să mențină calitatea produsului pe canalele de distribuție provocatoare, cu variații ale temperaturii de depozitare. .

„În ultimii ani, observăm o creștere a cererii clienților pentru modernizarea produselor în iaurt proaspăt în China”, a declarat Susan Jin, Ph.D., lider regional în industrie, Asia Pacific pentru culturi, probiotice, fibre și HMO, DuPont Nutrition & Biosciences, are a adăugat:

„Cu un control post-acidificare final și performanțe excelente de fermentare, culturile noastre premiate YO-MIX® Prime pot ajuta în mod eficient producătorii de iaurt din diferite regiuni să depășească problemele post-acidificare și incertitudinile în canalele de distribuție, aducând în același timp un gust blând, curat, neted și cremos. la produsele lor din iaurt. ”

„Am dori să mulțumim Asociației China Dairy Industry Association pentru recunoașterea și susținerea lor ridicată a culturilor noastre YO-MIX® PRIME”, a declarat Morten Boesen, manager global de linii de produse pentru culturi lactate, DuPont Nutrition & Biosciences.

„Ne vom dubla eforturile în inovația produselor și aplicațiilor produselor noastre culturale, lucrând în strânsă colaborare cu clienții noștri din industria lactatelor, pentru a oferi consumatorilor chinezi produse lactate fermentate mai sănătoase, mai gustoase și de calitate superioară, care sunt în conformitate cu tendințele consumatorilor”, a încheiat oficialul DuPont.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2