Tehnologii

227

DuPont Nutrition a lansat o enzimă pentru lactatele fără lactoză

autor

MeetMilk.ro

distribuie

DuPont Nutrition & Biosciences a lansat enzima Bonlacta pentru piața lactatelor fără lactoză din America de Nord, informeaza DairyReporter.

DuPont a spus că produsul permite optimizarea procesului și reducerea costurilor, permițând producerea unei game largi de produse lactate fără lactoză la costuri competitive.

Bonlacta acționează rapid în condiții de refrigerare și este capabil să reziste la temperaturi ridicate pentru a permite procese noi, optimizate, cu ținte de hidroliză a lactozei mai rapide. Compania a adăugat că proprietățile sale termice o fac optimă pentru pasteurizarea flash sau procesarea la temperaturi ridicate în timp scurt (HTST).

„Cererea de lapte fără lactoză crește rapid în toată America de Nord și considerăm Bonlacta ca fiind esențial pentru satisfacerea acestei nevoi”, a declarat Clementina Dellomonaco, manager global de linii de produse, enzime lactate la DuPont Nutrition & Biosciences.

„Știm că performanțele excepționale ale Bonlacta pot crea produse competitive, permițând mai multor producători de lactate să intre în mainstream cu lapte fără lactoză.”

DuPont a declarat că Bonlacta are, de asemenea, o filtrabilitate superioară în timpul procesării laptelui în linie, pentru a reduce timpul și reduce economiile în timpul producției și că are un gust curat în produsele stocate la temperaturi frigorifice sau ambiante.

Arome mai puțin nedorite și reacții mai puțin nedorite aduc oportunități de utilizare în produse noi, cum ar fi laptele hibrid cu multe ingrediente adăugate. Procesul rapid de hidroliză a lactozei este accelerat în continuare prin adăugarea de sare, pe care compania a spus-o face ca Bonlacta să fie potrivit pentru utilizarea în brânzeturi proaspete și aplicații lactate conexe.

Și, a adăugat DuPont, stabilitatea ridicată a enzimelor, reducerea relativă a dozei și flexibilitatea adăugării lactazei în timpul procesării sunt avantaje pentru producătorii de lapte și produse lactate. Bonlacta face parte din suita de enzime lactază DuPont Danisco.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2