Tehnologii

220

DuPont a lansat seria de culturi YO-MIX® PRIME, destinat producătorilor de iaurt

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Culturile YO-MIX® PRIME oferă producătorilor de iaurt o soluție inovatoare all-in-one pentru a ajuta la abordarea mai multor provocări, se arată într-un comunicat transmis redacției revistei Meat.Milk.

Potrivit comunicatului, DuPont Nutrition & Biosciences a anunțat lansarea globală a seriei sale de culturi DuPont ™ YO-MIX® PRIME. Aceste culturi inovatoare stabilesc un nou standard pentru producătorii de iaurturi din întreaga lume.

Noua soluție versatilă de soluționare pentru a aborda multiplele provocări cu care se confruntă: oferirea unei blândețe finale combinate cu o textură premium, menținerea calității pe canale de distribuție provocatoare, reducerea adăugării de zahăr, economisirea formulării costuri și îmbunătățirea flexibilității procesului.

Culturile de iaurt YO-MIX® PRIME au fost dezvoltate pentru a crea o blândețe și o textură premium pentru consumatori - și pentru a oferi un nou nivel de îngăduință în iaurt.

Culturile pot ajuta producătorii de iaurt să economisească costurile de formulare prin reducerea cantității de lapte degresat adăugat pentru a stimula textura iaurtului, permițându-le să adauge mai puțin zahăr păstrând aceeași percepție a dulceaței și să mențină calitatea produsului pe canale de distribuție provocatoare, cu variații ale temperaturii de depozitare.

Avantajele noii serii YO-MIX® PRIME includ controlul intens al pH-ului, care permite, de asemenea, o mai mare flexibilitate a procesului - datorită controlului complet al acidității înainte de răcire și ambalare. Această flexibilitate a procesului oferă opțiuni pentru o producție mai mare și mai puține deșeuri de iaurt.

„Înțelegem că producătorii de iaurt au o viziune asupra modului în care se vor dovedi produsele lactate fermentate ideale și, de multe ori, ingredientele le pot reține”, a spus Morten Boesen, Global Product Line Manager pentru culturile de lapte la DuPont Nutrition & Biosciences.

„Culturile noastre versatile YO-MIX® PRIME pot ajuta clienții noștri să creeze un iaurt cu gust blând, oferind în același timp o textură excelentă și o senzație de gură - iaurtul viselor lor, dacă veți dori.”

„Aceste culturi deschid calea către industrie - îndeplinesc dorințele texturale și gustative ale consumatorilor, oferind în același timp producătorilor oportunități pentru reducerea costurilor formulării și îmbunătățirea controlului pH-ului”, a adăugat el.

Noua serie YO-MIX® PRIME include culturile PRIME 800 și PRIME 900, concepute pentru versatilitate - totul, de la iaurt potabil până la iaurt grecesc.  Pentru a afla mai multe despre seria YO-MIX® PRIME și alte oferte de cultură de iaurt DuPont, accesați https://www.dupontnutritionandbiosciences.com/products/yo-mix-prime-yogurt.html

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2