Tehnologii

230

DuPont a lansat noi culturi pentru industria lactatelor fermentate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

DairyReporter menționează că DuPont Nutrition & Biosciences a anunțat lansarea celei mai recente serii de culturi lactate și formulări probiotice, oferind producătorilor de iaurt noi soluții de diferențiere și poziționându-le pentru creșterea viitoare.

Noile culturi permit o fermentare mai rapidă și un număr mai mare de probiotice, menținând în același timp un gust blând și o textură premium pentru consumatori.

Lansarea, petrecută deocamdată pentru piața Chinei, include YO-MIX PRIME, despre care DuPont a spus că este conceput pentru a oferi producătorilor posibilitatea de a crea blândețe optime și „textură cremoasă premium” pentru consumatori.

Cultura permite reducerea zaharurilor adăugate și un număr mare de probiotice. De asemenea, permite producătorilor să economisească costurile de formulare prin reducerea adăugării de proteine ​​în rețete și o flexibilitate mai mare a procesului datorită fermentării rapide și controlului complet al acidității înainte de răcire și ambalare. YO-MIX PRIME 900 oferă producătorilor opțiunea de a regla fin textura iaurtului în funcție de preferințele consumatorilor.

Culturile YO-MIX FAST 1.0 permit fermentarea rapidă, iar compania a spus că aceasta oferă o textură groasă și netedă și că pot fi adaptate la diferite rețete și procese de iaurt. Descoperit și proiectat de oamenii de știință francezi, YO-MIX FAST 1.0 este fabricat în Alpii francezi și protejat cu un brevet acordat de China.

Culturile germane DuPont Danisco LPC 800 permit băuturi fără prea multă aciditate, menținând în același timp un număr ridicat de bacterii Lactobacillus până la sfârșitul perioadei de valabilitate a produsului.

Comparativ cu alternativele pieței, DuPont a spus că permite fermentarea mai rapidă în 24 de ore, ceea ce ajută la reducerea riscului de contaminare. DuPont Danisco LPC 800 este potrivit pentru rețetele cu conținut scăzut de zahăr, rezultând o aromă mai stabilă și răcoritoare decât culturile disponibile în prezent.

HOWARU Bifido, combinat cu culturile YO-MIX, creează noi oportunități pentru o doză mai mare de probiotice documentate în iaurtul cu probiotice premium.

„Aceste noi culturi de iaurt demonstrează modul în care inovația condusă de piață, combinată cu expertiza locală în regiunile din întreaga lume, aduce fermentație mai rapidă, număr mai mare de probiotice, gust mai blând și o imagine de marcă mai sănătoasă pentru produsele lactate fermentate”, a declarat Morten Boesen, manager global de linii de produse , culturi lactate, DuPont Nutrition & Biosciences.

„Aceasta este cea mai recentă gamă extinsă de culturi de iaurt și lapte fermentat de la DuPont, care reduce costurile de formulare pentru clienții noștri, menținând în același timp calitatea și gustul consumatorilor, remodelând în mod eficient viitorul produselor lactate fermentate.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2