Tehnologii

200

DuPont a lansat coagulantul de brânză Chymostar ™

autor

MeetMilk.ro

distribuie

DuPont Nutrition & Biosciences (DuPont NYSE: DD) a anunțat prin intermediul unui comunicat transmis redactiei Meat.Milk lansarea globală a produsului DuPont ™ Danisco®Chymostar ™, un nou preparat de coagulare a laptelui pentru industria produselor lactate care oferă o coagulare optimă și cinetică de maturare.

Chymostar ™, derivat din fermentație permite o coagulare rapidă a laptelui și asigură o dezvoltare echilibrată a aromei și texturii pentru o serie de aplicații lactate.

Chymostar ™ poate fi utilizat pentru producerea oricărui tip de brânză: brânzeturi tari, semi-tari, moi, cu mucegai, cu conținut scăzut de grăsimi și ingrediente și este ultima completare a portofoliului robust de ingrediente lactate DuPont - care include produse dovedite precum Carlina ™ Animal Rennet și Marzyme® Coagulanti microbieni lichizi pentru a ajuta la rezolvarea oricărei provocări cu care se pot confrunta producătorii de lactate.

„Chymostar ™ completează portofoliul nostru de coagulanți, astfel încât să putem servi clienții noștri de brânză cu toate ingredientele critice: culturi, coagulante și lipaze în funcție de nevoile lor specifice”, a declarat Clementina Dellomonaco, manager de linie de produse globală, Dairy Enzymes, DuPont Nutrition & Biosciences.

„Această ultimă soluție creează o vastă experiență în tehnologia culturilor de brânzeturi și în know-how-ul aplicațiilor. Și, această cuplare a inovației produselor și a anilor de experiență în producția industrială și specializată a brânzeturilor ridică orice produs nou; clienții noștri primesc sprijin holistic. ”

Chymostar ™ oferă un număr de beneficii unice, inclusiv formarea ideală a cașului și viteza de consolidare. Permite dezvoltarea rapidă a aromelor datorită profilului său proteolitic echilibrat, contribuind astfel la atenuarea timpului și a costurilor de maturare.

Dezvoltat pentru o gamă largă de consumatori la nivel mondial, a fost important pentru DuPont ca acesta să fie fără conservanți, kosher, certificat halal și adecvat pentru utilizare în produsele vegetariene.

„În cadrul testării, am constatat că dezvoltarea texturii simptomatice a Chymostar ™ și a capacității de topire a acestora o separează”, a spus Dellomonaco. „Suntem încântați de fiabilitatea și versatilitatea acestui coagulant pentru clienții din întreaga lume care doresc să facă o gamă largă de produse lactate.”

Chymostar ™ îndeplinește, de asemenea, cerințele de puritate și termolabilitate pentru calitatea zerului. Este inactivat în zer prin tehnici de pasteurizare standard și este un produs purificat - fără activități laterale de lipază și amilază.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2