Tehnologii

251

DSM va cumpăra Biomin și Romer pentru aproape un miliard de euro

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania chimică și producătoare de aditivi pentru furaje DSM, a anunțat că va achiziționa Grupul Erber din Austria, care deține laboratoarele Biomin și Romer. Tranzacția totală va avea o valoare a întreprinderii de 980 de milioane de euro, după cum informează PigProgress.

Într-un comunicat de presă, DSM a anunțat știrea că va achiziționa întreprinderile specializate în nutriție și sănătate a animalelor a Grupului Erber, Biomin și Romer Labs. Acestea se specializează în principal în managementul riscului micotoxinei, managementul performanței în sănătate intestinală și soluții de diagnosticare pentru siguranța alimentelor și hranei, care extind gama de soluții specializate cu valoare adăugată mai mare.

Furnizor de soluții de sănătate animală și nutriție

Compania a scris: „Achiziția Grupului Erber întărește expertiza și reputația DSM în calitate de furnizor principal de soluții de sănătate animală și nutriție pentru productivitatea și sustenabilitatea fermei, cu accent pe reducerea emisiilor, eficiența consumului de furaje și utilizarea mai bună a apei și a pământului. “

Doar diviziile de afaceri Sanphar și EFB, reprezentând 7% din totalul vânzărilor Erber Group, nu sunt incluse în tranzacție. Grupul Erber are 1.200 de angajați la nivel global

Cu facilități moderne de cercetare și fabricație și aproximativ 1.200 de angajați din întreaga lume, achiziția Erber Group este descrisă ca o oportunitate strategică care oferă sinergii care să îmbunătățească veniturile din oferta combinată, baza globală de clienți și punctele forte geografice complementare.

Grupul Erber cu sediul austriac oferă DSM posibilitatea de a intra pe piața de gestionare a riscului de micotoxină, ca leer mondial și extinde poziția companiei ca unul dintre furnizorii de top pe piața de creștere rapidă a performanței animalelor.

Biomin: Protecție avansată împotriva micotoxinei

Comunicatul de presă a descris tehnologia brevetată și patentată a Biomin oferă cea mai avansată protecție științifică împotriva micotoxinei disponibile. Biomin este, de asemenea, un producător major de alternative fitogenice și fiziologice la antibiotice, care completează și întărește poziția DSM pe piața mondială de eubiotice în creștere rapidă pentru îmbunătățirea sănătății intestinului animalelor.

Romer Labs: tehnologie de testare a diagnosticului

Romer Labs este descris ca fiind „în fruntea tehnologiei de diagnostic cu soluții inovatoare de testare pentru analiza micotoxinelor din furaje și alimente, alergeni alimentari și agenți patogeni, precum și reziduuri de medicamente veterinare, cu laboratoare acreditate de servicii complete în Austria, Marea Britanie, SUA și Singapore. ” Rețeaua globală de clienți DSM de produse alimentare și băuturi, precum și clienții de furaje beneficiază de expertiza Romer Labs și de oferta de asigurare a calității bazată pe date a grupului combinat.

Geraldine Matchett și Dimitri de Vreeze, co-CEO-uri ale DSM, au declarat: „Acestea sunt afaceri excelente, cu recorduri puternice și susținute de creștere profitabilă și marje atractive. Laboratorul Biomin și Romer va ajuta la consolidarea și accelerarea creșterii ofertei noastre speciale de nutriție și sănătate a animalelor, inclusiv datele noastre mari și capacitățile noastre de diagnostic, și este interesant să fim încredințați să ducem aceste afaceri fondate în familie. Ne-a fost imediat clar că oamenii de la Grupul Erber împărtășesc misiunea noastră condusă de scop și vor aduce un plus minunat DSM. "

Perfect pentru Erber

Dr. Erich Erber, fondator și președinte al grupului Erber, a comentat: „În DSM, recunosc valorile reciproce ale administrării durabile care sunt atât de importante pentru noi. Lumea trebuie să reducă impactul asupra mediului al agriculturii, în același timp cu creșterea producției de proteine ​​pentru a hrăni 10 miliarde de oameni până în 2050.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ne asigurăm că proteina este produsă durabil, folosind ingrediente regenerabile cât mai mult posibil, protejând în același timp fântâna. fiind de animale. DSM este casa perfectă pentru întreprinderile noastre, deoarece Biomin și Romer Labs vor putea folosi noua lor scară pentru a intensifica contribuția noastră comună la furnizarea de alimente din lume mai sustenabilă. "

Potrivit comunicatului de presă, întreprinderile achiziționate au combinat vânzări de 330 de milioane EUR. Tranzacția, care rămâne supusă condițiilor obișnuite, se preconizează să se încheie în trimestrul IV 2020.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2