Stiri

212

Drept la replică -Auchan Retail România

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ca urmare a știrii cu titlul ”Un magazin Auchan din București, sursă de boli și insecuritate alimentară”, publicată în această dimineață de revista noastră, am primit din partea acestui lanț de magazine următorul text care confirmă toate cele constate de inspectorii ANPC și relatate de revista naostră.

Subliniind că poartă o semnătură incertă și că ne-a fost remis prin intermediul agenției TotalPR, care se îngrijește de imaginea companiei, îl publicăm în virtutea firescului drept la replică:

”Ca urmare a controlului ANPC, câteva raioane au fost închise temporar, printre care și cel de băuturi, restul magazinului rămânând deschis pentru clienți.

În momentul de față, pregătim întreaga documentație și informațiile necesare pentru a le transmite în cursul zilei de mâine la ANPC cu scopul reluării activității în raioanele în cauză în cele mai bune condiții.

În ceea ce privește cei câțiva paleți de apă aflați în curte, aceștia au fost recepționați aseară și urmau să fie transportați în depozitul magazinului în decursul zilei de astăzi.

Am realizat, de asemenea, o igienizare suplimentară în cazul celorlalte raioane indicate de ANPC și am retras toate produsele care au făcut obiectul controlului, urmând să facem analizele necesare.

Ne pare rău pentru situația intervenită și vă asigurăm că am colaborat îndeaproape cu autoritățile implicate. Asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control, cu deosebire în această perioadă, astfel încât să nu mai apară astfel de situații în viitor. Reprezentanții Auchan”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2