Tehnologii

232

Doripesco va fi prezentă la ediția festivă a Expo-Conferinței Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Doripesco, una dintre liderele pieței de pește procesat din România, și-a anunțat participarea la ediția a X-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2021, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Potrivit prezentării publicată pe site-ul companiei, Doripesco este prima companie românească construită pe principiile pisciculturii multifuncţionale; un sistem integrat: producție-procesare-comercializare.

Atestatul de „Operator Intracomunitar” a deschis noi orizonturi, produsele Doripesco primind aprecieri la nivel internaţional şi începându-se astfel distribuţia intracomunitară. Dintre produsele de elită, amintim:

 Novacul Afumat din Țara Bârsei este singurul produs din sectorul piscicol care se bucură de certificarea IGP (Indicaţie Geografică Protejată).

 Doripesco a preluat reţetele vechi de sute de ani, transmise din moşi – strămoşi, devenind prima companie producătoare de peşte şi produse procesate din peşte care are atestat de produse tradiţionale pentru şapte dintre produse.

 Standardele de calitate au fost și vor rămâne o prioritate pentru noi. În prezent, compania este în curs de implementare IFS.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2